Anket Şarjı en uzun giden telefon tablet? Herkes pil ve ekran süresinin fotosunu eklesin

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
note2 wifi fu ll açık 5saat alır bence
Ben stock rom rootsuz normal kullanımda tüm gün mobil veri açık olarak 3 buçuk 4 saat alıyorum sistem uygulamalarını silerek düşük parlaklık ve güç tasarrufu ile hadi 5 hadi 6 saat gitsin ama 8-9 saat ekran süresi nasıl alınır sırrı ne :D

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Beyler bende andoid sistem ve android os hep yukarıda oluyor baya şarjı etkiliyo nedir ne değildir bana bi akıl verin :D
Güç tasarrufu kapalı normal kullanıyorum root yok

lazye

lazye

Üye
Motorola moto g güç tasarrufu ℅20 den sonra açıldı :)

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
note2 wifi fu ll açık 5saat alır bence
Wifi yada mobil veri Full acık %50 sarj şuan 3 saat ekran süresi var;D
Beyler bende andoid sistem ve android os hep yukarıda oluyor baya şarjı etkiliyo nedir ne değildir bana bi akıl verin :D
dostum telefonun cok sarj yiyo 4.3 orjinal stock note 3 dene bence farkı anlarsın ben 4.1.1 üstüne custom rom kurdum oyüzden baya fark etti 4.4 üstüne rom kursam daha fazla tüketim yapıyo samsungların çıkardığı ilk stock rom ramde cok sz tüketim yapıyo
Motorola moto g güç tasarrufu ℅20 den sonra açıldı :)
Ekran süresi yazmıyor:)?

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
TheDarkStar7

TheDarkStar7

Üye

Galaxy gio enchanded 2.3.6 rom

lazye

lazye

Üye
1 günü çıkardım :)

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Yokmu bilgisi olan? Batarya süresini ciddi şekilde etkileyen android sistem ve os hangi uygulama veya işlemlerden dolayı bu kadar şarj yiyor?

Anil-D

Anil-D

Üye
hocam benim soruyada cevap vermedin

byAndroid

byAndroid

Üye
Size super sarz sureleriyle gelcem ama baska cihazlarla

MaxipmaN

Üye

android osa pek takılmam ama andriod sistem eğer aşırı oyun yutup falan yapmadıysan ikinci sırada olması çok normal uygulamalar yemez birtek şarjı,tıklandın mı bir sürü veri vardır orda

byAndroid

byAndroid

Üye

Discovery 1800 mah la iyi is cikariyo bence surekli kullanilan bir tel ve wifi surekli acik ve 3G de hep buna ragmen [emoji41]

Üst Alt