Anil-D
Üye
acmiyor do not error diyorhocam ses kısma menü tuuşu güç tusu açar
s2 ile karışıtrdım doğrudur ekran süresinin görüntüsünü atarsanız güzel olur kardeş
acmiyor do not error diyorhocam ses kısma menü tuuşu güç tusu açar
s2 ile karışıtrdım doğrudur ekran süresinin görüntüsünü atarsanız güzel olur kardeş
konuya ekleriz dostumSarz bitsin hele aticam bende
konuya ekledim ekran süresiniacmiyor do not error diyor

Samsung galaxy tab s pro 4glte [emoji41] [emoji106]konuya ekleriz dostum
konuya ekledim ekran süresini
valla bilemicem hocam araştır derim
Samsung galaxy tab s pro 4glte [emoji41] [emoji106]
galaxy tab s pro harika dostumcihazlar seninmi kardeşaksamda note 3 atacagim sim kart takildigi icin tableti attim
s4 tablet benim note 3 benim dil babamincihazlar seninmi kardeş
tamams4 tablet benim note 3 benim dil babamin

Nexus 4 icin cok iyi bence fazla bile beklemezdim bu kadar yalniz o uygulama cok sarz yemis bi faydasi var miki
Nexus 4 slimkat + hells core B47
vay konuya eklendi
Nexus 4 slimkat + hells core B47
ben resimleri silmiştim ama 7:10 almışlığım var note2 de,6saat üstü görmek kolay fakat bitmeden çektiklerim de vardı ondan koyayım bari birazdan
foto istiyorum hocamkoyamadım kopyalamıyor ki bu sorunu hep yaşadım hep mağdur ettivay konuya eklendi
foto istiyorum hocam
menü ve güç tuşuna aynı anda basınca cekmesi lazım hocam playdede ekran görüntüsü alan uygulamalar vardırkoyamadım kopyalamıyor ki bu sorunu hep yaşadım hep mağdur etti
upload ettim linki buraya yapıştıramadım olmadımenü ve güç tuşuna aynı anda basınca cekmesi lazım hocam playdede ekran görüntüsü alan uygulamalar vardır
ekran süresi 2 hafta
upload ettim linki buraya yapıştıramadım olmadı
zaten burdan upload ettim link buraya konulmuyor ya da ben yapamadım ama adres çubuğuna yapıştıekran süresi 2 hafta
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
forum yazan linki kopyala
adres çubuğunu değil dostum çıkan linklerden forum yazanı kopyala direk yorum olarak linki atzaten burdan upload ettim link buraya konulmuyor ya da ben yapamadım ama adres çubuğuna yapıştı