foto isteriz diskavriyi görüyonmuDiscovery 6 saat ekran gördüm yakında SS atmaya calısıcam![]()

Şarjı fulleyip bitince atıcam mutlakafoto isteriz diskavriyi görüyonmu![]()

pil grafiğinide gösterirmmisin şarj olup olmadığı orda gösteriyor bukadar olması imkansız
Xperia P 1260 mah batarya

Nexus 4 icin cok iyi bence fazla bile beklemezdim bu kadar yalniz o uygulama cok sarz yemis bi faydasi var miki

batarya kaç mAhBi
faydası olduğunu sanmıyorum deneme amaçlı yükledim![]()

2100 mAhbatarya kaç mAh![]()
çok iyi vlla2100 mAh

Her zaman bu süreyi vermiyo ya ilk defa bu kadar iyi aldımçok iyi vlla![]()
Bunu satıp G2 alıcam, batarya süresi efsane 
3.30 saat büyük oyun oyun oynadım wifi ful açık 6:00e yakın note 2 ile aldım note 2 düşün derimHer zaman bu süreyi vermiyo ya ilk defa bu kadar iyi aldımBunu satıp G2 alıcam, batarya süresi efsane
![]()
ekran pil fotosu isterizMe173x normal kullanım, 11 Saat ekran, 4350 mAh batarya.

pil grafiğinide gösterirmmisin şarj olup olmadığı orda gösteriyor bukadar olması imkansız![]()
aynen kardeşim bu dediğim ama burda telefon şarj olduğu gözüküyor ikisini aynı anda fotosunu yayınlasan daha iyi olur
Bahsettiğin şey bu mu?
Açıkcası ben ekran süresi neye göre yazıyor bilmiyorum. Telefonu en son açtıktan sonra geçen süre mi??
Tmmdır yalnız ben üstekini şarj olmadan önce çektim sonra şarja taktımaynen kardeşim bu dediğim ama burda telefon şarj olduğu gözüküyor ikisini aynı anda fotosunu yayınlasan daha iyi olur
anladım kardeş 100% doldurduğunda ikisinde atarsın bakarızTmmdır yalnız ben üstekini şarj olmadan önce çektim sonra şarja taktım
Bir dahakine 2sini birlikte çekerim ama bunu yapmam çünkü fişten %91ken çekmek zorunda kaldım.

ekran süresi atalımda konuya ekleyim dostum1900 mah ile 5 saat ekran süresi alıyorum![]()