konuya eklendiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızTurkcell maxiıq en fazla bu![]()
g2nin performansını bekliyoruzBen bi' şu konuya abone olayım da Tapatalk'tan atarım fotoğraf. Bataryanın kralını görürsünüz.![]()

kardeş pil grafiğiyle birlikte atmalısın ayrıca daha şarjında var gibiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şimdi @The Shadow sağolsun 6 saat görüyor![]()
Yakında...
insallhSarj ettim bilekardeş pil grafiğiyle birlikte atmalısın ayrıca daha şarjında var gibi
insallh
neyse bitsin öyle atarim 
Aynen dostum net bisey olmalı pil grafiğini unutmaSarj ettim bileneyse bitsin öyle atarim
![]()

Aynen haa bende de hep wifi acik en kisik parlaklikta kullaniyom 2 saat ekran suresi aliyom nerde adaletfu ll wifi açık 5 saat 6 saat ekran nasıl alıyorsunuz? Parlaklık kısık güç modu ve diğer yaptıklarınız neler merak ettim![]()
aynen dediklerin yapılı zaten ayrı yeten samsung ve play ıvır zıvırlarını kaldırdım arka planda sadece facebook twter instagram line whatsap çalışmaktafu ll wifi açık 5 saat 6 saat ekran nasıl alıyorsunuz? Parlaklık kısık güç modu ve diğer yaptıklarınız neler merak ettim![]()

kardeş s3 minide maximum 2:30 3 saat alırsın bataryasıma göre normal benceAynen haa bende de hep wifi acik en kisik parlaklikta kullaniyom 2 saat ekran suresi aliyom nerde adalet

fu ll wifi açık 5 saat 6 saat ekran nasıl alıyorsunuz? Parlaklık kısık güç modu ve diğer yaptıklarınız neler merak ettim![]()
%38den sonra wifi kapadım ara ara açtım biraz tassaruflu kullandım
guzelwifisiz 9 saat prosun benim s4 duzelt
elden hic dusurmedim aksam fu ll wifi oyun[emoji41]

arkada çalışam samsung uygulamların sildim hep gereksizleri okadar kulladığım kadar wifi okadar9 saat nasil aliyoz bizede soylesene hocam
3100 batarya var onuda unutmamak lazımarkada çalışam samsung uygulamların sildim hep gereksizleri okadar kulladığım kadar wifi okadar![]()
Pili düşüktür kardes 200-350tllik fiyat aralığındaki tabletler icin normal bence
Tablet Reeder A8R boom beach cok sarz yiyo [emoji25]
batarya az geliyo demekki kardeş note 2 de 3100 batarya var320 liraya aldik 3200 mah batarya ekran 8 inc ips ekran cozunurluk 1024*768

arkada çalışam samsung uygulamların sildim hep gereksizleri okadar kulladığım kadar wifi okadar![]()