Anket Şarjı en uzun giden telefon tablet? Herkes pil ve ekran süresinin fotosunu eklesin

Sponsorlu Bağlantılar

beytullah6767

beytullah6767

Üye

Şimdi @The Shadow sağolsun 6 saat görüyor :p

• Beğen
Tepkiler: cici60

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Yakında...

• Beğen
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Full wifi açık 5 saat 6 saat ekran nasıl alıyorsunuz? Parlaklık kısık güç modu ve diğer yaptıklarınız neler merak ettim :D

byAndroid

byAndroid

Üye
fu ll wifi açık 5 saat 6 saat ekran nasıl alıyorsunuz? Parlaklık kısık güç modu ve diğer yaptıklarınız neler merak ettim :D
Aynen haa bende de hep wifi acik en kisik parlaklikta kullaniyom 2 saat ekran suresi aliyom nerde adalet

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
fu ll wifi açık 5 saat 6 saat ekran nasıl alıyorsunuz? Parlaklık kısık güç modu ve diğer yaptıklarınız neler merak ettim :D
aynen dediklerin yapılı zaten ayrı yeten samsung ve play ıvır zıvırlarını kaldırdım arka planda sadece facebook twter instagram line whatsap çalışmakta :D
1 saat modern combat 5
2 saat swam attack oyanadım koydum fotoyu wifi ve mobil veri acıktı dostum hep aktif şekilde netde takıldığımı söyleyebilirim orjinal rom kullanmıyorum:D
şarjım bitsin yeni bi görüntü atacam :D
Aynen haa bende de hep wifi acik en kisik parlaklikta kullaniyom 2 saat ekran suresi aliyom nerde adalet
kardeş s3 minide maximum 2:30 3 saat alırsın bataryasıma göre normal bence:)

Son düzenleme:
byAndroid

byAndroid

Üye

Buda galaxy s ten goruntuler pil grafiginin sonunda biraz artis var yanlis anlasilmasin sarza takmadim benim sarz %4 lere filan dusunce bazen kendiliginden artiyor :D

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
.

buda son hali :D %38den sonra wifi kapadım ara ara açtım biraz tassaruflu kullandım:ehe

• Beğen
Tepkiler: Anil-D ve byAndroid
Anil-D

Anil-D

Üye
wifisiz 9 saat prosun benim s4 duzelt
elden hic dusurmedim aksam full wifi oyun[emoji41]

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
9 saat nasil aliyoz bizede soylesene hocam

byAndroid

byAndroid

Üye

Tablet Reeder A8R boom beach cok sarz yiyo [emoji25]

byAndroid

byAndroid

Üye
320 liraya aldik 3200 mah batarya ekran 8 inc ips ekran cozunurluk 1024*768

serdar_gs

serdar_gs

Üye
arkada çalışam samsung uygulamların sildim hep gereksizleri okadar kulladığım kadar wifi okadar :)

İyi güzelde sadece arka planda açık ve yer tutan sistem uygulamalarını silmek yetmez bana göre. Etkisi olur ama o kadar olmamalı sonuçta elinde ekran açık şekilde 9 saatten bahsediyosun

Üst Alt