capadent
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sende şarjdayken basma o zaman.
espri yaptığını zannediyorsun ama zeka seviyen yerlerde olduğu için onu da yapamazsın sen.sana galiba şarjdayken arama falan gelmiyor.yese basmak zoruna olmazsın o zaman. zaten senin gibi birini kim napıp ta arasın?Sende şarjdayken basma o zaman.
Sakin ol şampiyon. Beni tanımadan bu kadar laf söylemen, asıl senin zeka seviyenin düşük olduğunu gösterir ^^espri yaptığını zannediyorsun ama zeka seviyen yerlerde olduğu için onu da yapamazsın sen.sana galiba şarjdayken arama falan gelmiyor.yese basmak zoruna olmazsın o zaman. zaten senin gibi birini kim napıp ta arasın?
nokia n8 ime oviden anna yükledim.herkes gibi türkçe sorunum var bir de hiçbir kimseden duymadığım bir şikayetim var.şarjdayken dokunmatik ekran doğrıu düzgün çalışmıyor.defalarca basıyorum algılamıyor.şarjdan çıkarınca normale dönüyor.önceki versiyonda böyle bir sorun yoktu.çözümü bilen var mı?teşekkürler şimdiden
espri yaptığını zannediyorsun ama zeka seviyen yerlerde olduğu için onu da yapamazsın sen.sana galiba şarjdayken arama falan gelmiyor.yese basmak zoruna olmazsın o zaman. zaten senin gibi birini kim napıp ta arasın?
Sakin ol şampiyon. Beni tanımadan bu kadar laf söylemen, asıl senin zeka seviyenin düşük olduğunu gösterir ^^
Hadi git şimdi
bndede oluyor...bndede sarjdayken aynı olay oluyor
cevap veren herkese teşekkürler şarj cihazını değiştirdim düzeldi olay şarj cihazındaymış meğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?