Tavsiye şarj tüketimi

Sponsorlu Bağlantılar

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Cihaz 1520 :)

smltrl

Üye
E posta ve hesaplardan yeni içeriği indirme sıklığını arttır. Guncellemeden sonra ayarlarımız sıfırlanmış

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
8.0 kullanırken 920 vardı.şarjı pil tasarrufu kapalı whatsap arka planda çalışırken wifi sürekli açık wifi olmayan ortamda 3g açık kullanımda 6-7 saat anca gidiyordu.8.1in geldiği gün 1320 aldım ve tabiki alır almaz 8.1 yükledim.wifi sürekli açık whatsap arka planda açık ve pil tasarrufu kapalı şekilde 7-8 saatte şarj %80lere duşuyor.şu an için 920den sonra gayet iyi geldi şarj bana :)

Rainesto

Rainesto

Üye
8.1 li 920 nin şarjı 8.0 lumia 620 sarjı gibi

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX
osmanmert94

osmanmert94

Üye
8.1 li 920 nin şarjı 8.0 lumia 620 sarjı gibi

Hayır, annemde Lumia 620 var ve şuan son şarjdan geçen süre 6 gün. Yani ama annem sadece arama yapar mesaj atar bazen de fotoğraf çeker. İlk baktığım da inanamadım 6 gün e.

NOT: Windows Phone 8.0 Black ta.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
14-15 saat kullanıyorum telefonu şarja takmadan.Yeri geldiğinde 3g filan açıyorum.oyun oynarım müzik dinlerim.nette gezerim:)

capkino06

Üye
3G hep açık hiç kapatmıyorum hiç bir sıkıntı yok 1430 mah batarya bana yetiyor 1 gün.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
sabah kalktım %45ti şarj, 15 dakika internette dolaştım % 27ye indi, sırf bu şarj yüzünden telefondan soğudum, telefonu elime almaya korkuyorum

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
servise verdim 8.0'a döndüm şuan 8.1 yerine oturana kadar dönmeyi düşünmüyorum valla

• Beğen
Tepkiler: dark_13
IKHULAKU

IKHULAKU

Üye
Batarya çabuk bitiyor diyenler Ayarlar - Pil Tasarrufu - Kullanım menüsü altında en alta inip "Tüm Uygulamaları Göster" seçeneğini tıklayarak "İzin Verildi" olarak gösterilen uygulamaların adına tıklayarak açılan alt menüden "Uygulamanın arka planda çalışmasına izin ver" seçeneğini "kapalı" konuma getirerek şarjın dayanma süresini epeyce uzatabilirler.

• Beğen
Tepkiler: efeler12
efeler12

efeler12

Üye
Batarya çabuk bitiyor diyenler Ayarlar - Pil Tasarrufu - Kullanım menüsü altında en alta inip "Tüm Uygulamaları Göster" seçeneğini tıklayarak "İzin Verildi" olarak gösterilen uygulamaların adına tıklayarak açılan alt menüden "Uygulamanın arka planda çalışmasına izin ver" seçeneğini "kapalı" konuma getirerek şarjın dayanma süresini epeyce uzatabilirler.
Aynen ben yapmıştım baya yarıyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt