Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sarj Aletlerine Dikkat
Sponsorlu Bağlantılar
fbcagdas
Üye
arkadaslar ben marsi gecici olarak fbcagdas ismiyle dolasacagım.k750 çöpe gitti şimdi 3250 almayı düsünüyorum siz ne tavsiye edersiniz
BOSCH
Üye
geçmiş olsun
herşeyin orjinali can güvenliğimizin teminatı
orjinal yedek parça/aksesuar kullanalım
LionHeart
Üye
orjinal şarj cihazı kullanın arkadaşlar. Ayrıca telefon şarj olurken bir yandan telle konuşmayın. Patlama olasılığı var.
denizyalcin
Üye
3250 istiyosan ne duruyosun bence hemen al!!!
barabelli
Üye
bnmde kuzenın basına geldı voltajdan da oluo bazen orjınal olsa bıle
gknky
Üye
çok teşekkürler kardeşim
bilgi için
murat
Üye
adi jarzlar cabuk ısınıyor ve tabiki telofonunda başını yer.benimde bozulmuştu pirize takılan kısmı saglamdı kestim .adi jarz oldım telofona giren soketi kesip orjinale ekledim hiç sorun olmadı
LionHeart
Üye
fbcagdas' Alıntı:
arkadaslar ben marsi gecici olarak fbcagdas ismiyle dolasacagım.k750 çöpe gitti şimdi 3250 almayı düsünüyorum siz ne tavsiye edersiniz
kardeş geçmiş olsun.
bu arada 3250 yi tavsiye ederim...
fbcagdas
Üye
sagol kardes bende 3250 de karar kıldım temmuz 25 de alıyorum
serkan1988
Üye
ya arkadaşlar benim şarj aleti bozuldu ve bende gittim yenisini aldım orjinal diye verdiler ama bu şarj aleti biraz geç dolduruyo orjinal olup olmadığını nasıl öğrenecez
DeLmIrA
Üye
çok kötü bi durum yaw
da anlamadigim bişe war yan sanayi bile olsa belli bi modele gore yapıolar,ulan insan ayarlamazmi onun voltajini amperini yaa,merdiven altinda yapılınca herşey mübahmi oluo yani
carlosfatih
Üye
uyarın için saol dikkatli olmak lazımm
Davulbaz
Üye
teşekkür ederim verdiğin bilgiler için telefon için geçmiş olsun