Sarj Aletlerine Dikkat

Sponsorlu Bağlantılar

marsi

Üye
    Konu Sahibi
Sarj Aletlerine Dikkat
arkadaslar yan sanayi şarj aletim k750i markalı telefonumu yaktı 3 tane tamirciye gösterdim 3 de yapamadı siz siz olun sakın yan sanayi parca kullanmayın...

Lion Heart

Lion Heart

Üye
geçmiş olsun. Uyarı için saol.

abuvice

abuvice

Üye
Uyarılar için teşekkürler..

FrontmaN

FrontmaN

Üye
Başlıkta şarz yazıyor onu şarj olarak düzeltirsen seviniriz.

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Tabiki ucuz,kalitesiz mallar böyle oluyor...5 daha fazla vericeksin iyisini alıcaksın..

rockcity

Üye
uyarın icin saol kardes
bu arada gecmiş olsun

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
<span style="font-size:14pt;line-height:100%">şarj</span>

dagi

Üye
aynı olay sagenmyx5 de bende yaşadım.

e.m.r.e.c.i.x

e.m.r.e.c.i.x

Üye
teşekkürler bende şarj aleti alcaktım (yan sanayi) vazgeçtim saol

alihan

alihan

Üye
geçmiş olsun kardeş uyarı için saol

Exalans

Exalans

Üye
ucuzdur var bi illeti

kırizantem

Üye
hatırlattığın için sağol dikkat etmek lazım

ocu77

ocu77

Üye
gitmiş gül gibi telefon...o telefonu bende kullanmıştım standart se şarj cihazları bile ona olmuyor demişti aldığım kişi..yani 750i nin şarj cihazı bile özel...geçmiş olsun..

G_Unit

G_Unit

Üye
uyarılar için saol bu arada sana da geçmiş olsun kardeş

denizyalcin

denizyalcin

Üye
hangisinin orjinal olup olmadığını bilmiyosun ki...batarya alıyoz "Made in China",şarj aleti alyoz "Made in China" hay ben bu çin in var ya...

Shadowman07

Shadowman07

Üye
ucuz etin yahnisi yiyilmez...

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
<div class='quotetop'>(denizyalcin &#064; May 20 2006, 10&#58;39 AM) [post=338549]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
hangisinin orjinal olup olmadığını bilmiyosun ki...batarya alıyoz "Made in China",şarj aleti alyoz "Made in China" hay ben bu çin in var ya...
[/b][/quote]

Maaliyeti düşük oldugu için firmalar çin&#39;e yaptırıyor..

Ayrıca yan sanayi cir şarj aletini ilk görüşte anlarım,civatadan,boyaya kadar fark var..&#33;&#33;

Aksesuar ürünlerini kaliteli bir alışveriş magazasından alırsan bu gibi sorunlarla karşılaşmazsın..&#33;

Lion Heart

Lion Heart

Üye
ewt. arkadaşlar firmalar düşük maliyetli olduğu için çinde yaptırıyor. ancak çinde üretilen her ürün kalitesiz olacak diye birşey yok. Türkiye&#39;ye kalitesiz olanları ucuz oldukları için getiriyorlar yan sanayi olarak.

perfectlover

Üye
Altı üstü bir şarj aleti. Yani pahalı değil. Onu da orjinal alalım. Topu topu 10-15 YTL.

SALVADORE

SALVADORE

Üye
bir kuruş kar edeyim derken on kuruş zarar etmenin bir anlamı bence yok garantili almakta fayda var

ucuz malın bir hilesi vardır.

kaliteli malın bir degeri vardır.

Takipçi Satın Al

Üst Alt