Sandisk Blade 4 GB - 6 tl - sandisk edge 4 GB - 7.50 tl

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selmangulec

selmangulec

Üye
    Konu Sahibi
Sandisk Blade 4 GB - 6 tl - sandisk edge 4 GB - 7.50 tl
merhabalar ,
ürünü nt mağazasından 15.90 tl ye aldım. 4 gb blade - kırmızı -siyah üründür. ürün orjinldir ve hiçbir sorunu yoktur... bloglarım için kendim test etmek için aldım bu yüzden ama bu amaç dışında kullanmadım. fiyatı neden ucuz denirse, alan istifade etmesi içindir... bir de edge isimli ürün vardrıonu da teknosadan aldım onun fiyatı da 7.50 tl dir... o üründe 4 gb kapasitelidir...

kutuları açılmıştır bu yüzden de sıfır diyemem ama sıfırdan hiç farkları yoktur sadece kutularını açıp merakım için denedim ... tekrar hepsi kutularında beklemektedir... fiş leride vardır... garantili ürün olup garanti belgeleri de gönderilecektir....

resimlerini de ayrıca ekleyeceğim.... 12 aralıktan sonra askerim . bu tarihten önce gönderirim ... bu tarihten sonra göndermem mümkün olmayacağından bu tarihin göz önüne bulundurulmasını talep ediyorum...

linki :
ürünlerin resimleri burada mevcuttur....
saygılar...
selman güleç
konya

Emre-45

Emre-45

Üye
ptt kargo ile kapıda ödemeli gönderir misiniz ikisi birden almayı düşünüyorm fiyat ne olur

selmangulec

selmangulec

Üye
    Konu Sahibi
merhabalar ptt kargo ile gönderemiyorum ne yazık ki ! fiyat sondur. inebileceğim fiyatın en altına indim. daha fazla inmemi istemeyin lütfen ...

saygılar...
selman

rcpdmr

rcpdmr

Üye
ürünleri sattınız mi.

Okeanus

Okeanus

Üye
Hocam satıldı mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt