Telefonu alır almaz inceleme bekliyorum senden. Özellikle kamera ve ses çıkışı.İnşAllah![]()
inşAllah üstadım..Telefonu alır almaz inceleme bekliyorum senden. Özellikle kamera ve ses çıkışı.
ioceon x8, thl 5000 den daha yakışıklı duruyor sankiEşimde Gmd var. 400'e okutup thl 5000 alacağım inşaAllah. Hele şu kurban geçsin...
Orası öyle. Ama kameralar sony pil 5.000 ... Diğer özellikler çokta farklı değil ama tasarım olarak sana hak veriyorum.ioceon x8, thl 5000 den daha yakışıklı duruyor sanki
One plus kayıt zor anlamı, pasaport bulmak lazım, yada bu işle uğraşan insanlar var uzman ve profesyonel olarak yapanoneplus kayıt zor derken nasıl zor?
pasaport bulduğumuz zaman kendimiz kayıt ettiremezmiyiz?
oneplus pasaport kayıtsız diyemi 1200 yoksa kayıtsız fiyatınızmı bu?
birde garanti işi yok deilmi?
oneplus model telefonlar özel android yazılımı kullanırlar ve snapdragon çipset alt yapısına sahiplerdirbu işle uğraşan uzman derken
klonu mu diyosun bu kayıt konusuna cok uzagım da haberm olsun.
eyvallahoneplus model telefonlar özel android yazılımı kullanırlar ve snapdragon çipset alt yapısına sahiplerdir
çipset ana sistem kilidinin kırılması bu ürünlerde zordur, cihazı bozabilir yada garanti dışı bırakabilir uğraşan kişiler
bu nedenle yüksek model alanlar önce pasaport ayarlamalarını tavsiye ederiz. veya bu konuda yaptığı işi kanıtlamış arkadaşlara başvurmaları gerekir.
ve tavsiyem kesinlikle cihazı " yapacağım bırak yarın birgün alırsın " diyen arkadaşlara yeni cihazlarınızı bırakmayın, işinde uzmansa yanınızda bir kaç saatte yapabilir.
Kısaca kayıt sistemi
2 yolla olur
ya pasaport kaydı (en sağlamı)
ya da başka sağlam bir cihazın kayıt numarasını bu cihazlara sağlam bir yolla yüklemek....
umarım anlamışsınızdır.
inew marka ürün getirebiliriz üstadım.@cemali74 : inew marka telefon getiriyor musun?
Oppo n1 benzeri bir ürünü var. Adı inew v8... Kaça getirebilirsiniz bu telefonu?inew marka ürün getirebiliriz üstadım.
üstadım bu ürün 6 çekirdekli ve 600-650 lira seviyelerinde olur sanırım, kesin almayı düşünürsen bayram çıkışı fiyat alacağım.Oppo n1 benzeri bir ürünü var. Adı inew v8... Kaça getirebilirsiniz bu telefonu?
Bu fiyat ise pahalı. 50-100 lira fark ile daha iyi telefon alınabilir. Sen yinede öğrenebilirsen dön bana.üstadım bu ürün 6 çekirdekli ve 600-650 lira seviyelerinde olur sanırım, kesin almayı düşünürsen bayram çıkışı fiyat alacağım.
fiyat size uyarsa bakarız duruma, haberleşiriz.
katılıyorum fikrine ama 18mp kamera ve çift flash var üzerinde, kullandığı kamera kalite ve özelBu fiyat ise pahalı. 50-100 lira fark ile daha iyi telefon alınabilir. Sen yinede öğrenebilirsen dön bana.

Kamera 13 ram 1gb ustam. Tasarım iyi ama anca 500 veririmkatılıyorum fikrine ama 18mp kamera ve çift flash var üzerinde, kullandığı kamera kalite ve özel
6 çekirdek 2gb ram 16 gb dahili hafıza şeklinde, ha buna bu kadar vereceğine x8 al daha iyi![]()

evet inew kendi sitesinde 13mp yazıyor, aliexpress e bakıyorum 18mp yazıyor bu işi anlamadımKamera 13 ram 1gb ustam. Tasarım iyi ama anca 500 veririm![]()
Çinlilerin çakallığı mı desek acaba