Satılık Yeni Ürünler ve Stoklar Geldi Oneplus 64 + Thl 5000 + İocean X8 + Jiayu G4S + Lenovo P780

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilkercemt

Üye
one plus one getirme şansınız varmıdir acaba?

ByKatre

ByKatre

Üye
benim sorum ?

cemali74

cemali74

Üye
    Konu Sahibi
Dostum Bu Ürünler Ne Kadar Güvenilir :) Garanti Ye Nasıl Göndereceğiz. :bilmmNasıl Getiriyorsunuz Bu Telefonları.
güven olarak ben ortalama ayda 100 cihaz satıyorum, buradan güven durumunu çözebilirsin sanırım. Sonuçra ürünler Orjinal
Garanti de var 1 yıl ama Türkiye garantisi değil, Çin garantisi var, arıza durumda fabrika adresini veriyoruz veya bizim arızalı ürünlerimiz olursa onlarla beraber tamire gidebilir
nasıl getiriyoruz konusuda bizim küçük sırrımız, onu herkes bilirse herkes getirir o zaman benim bu işi yapma anlamı nedir ?

sanırım sorularına yetericne cevap verdim

ByKatre

ByKatre

Üye
Kardeşim Yasal Mi bu getirdiğiniz ürünler çine kargo ya mi yollayacagiz

cemali74

cemali74

Üye
    Konu Sahibi
ByKatre

ByKatre

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Senin anlayacağın dilde cevap vereyim. Yasal değil. Ama bu eroin kaçakçılığı gibi bir şeyde değil. Eskiden hep böyleydi. Hiçbir telefon kayıtlı değildi. Devlet sonradan İmei kayıt şartı getirdi. Bu telefonları yurt dışından gelen herhangi biri yanında getirilebilir. Kayıt için pasaport lazım. Buraya kadar herşey yasal. Ama işlemci MTK ise başka. Fazla ayrıntıya girmeyeyim.

• Beğen
Tepkiler: cemali74
cemali74

cemali74

Üye
    Konu Sahibi
sonuç olarak yarı fiyatına ürün alıyorsunuz, bindebir arıza meselesi çıkıyor. düşürüp kırmadıkça da sorun olmuyor, yani çok fazla derin mevzulara girmeye gerek yok, ürünler türkiye kayıtlı değil, ama alan memnun satan memnun, mümkün olduğunca da destek vermeye çalışıyoruz

• Beğen
Tepkiler: Dede
ByKatre

ByKatre

Üye
Senin anlayacağın dilde cevap vereyim. Yasal değil. Ama bu eroin kaçakçılığı gibi bir şeyde değil. Eskiden hep böyleydi. Hiçbir telefon kayıtlı değildi. Devlet sonradan İmei kayıt şartı getirdi. Bu telefonları yurt dışından gelen herhangi biri yanında getirilebilir. Kayıt için pasaport lazım. Buraya kadar herşey yasal. Ama işlemci MTK ise başka. Fazla ayrıntıya girmeyeyim.
özelden bir mesaj attım hocam sıkıntı varsa ordan devam edelim :)
sonuç olarak yarı fiyatına ürün alıyorsunuz, bindebir arıza meselesi çıkıyor. düşürüp kırmadıkça da sorun olmuyor, yani çok fazla derin mevzulara girmeye gerek yok, ürünler türkiye kayıtlı değil, ama alan memnun satan memnun, mümkün olduğunca da destek vermeye çalışıyoruz
tamam kardeşim telefonlar gerçekten güzel fiyata göre :) bu oneplus, cyanogen'in telefonu olduğu için mi zor imei yüklemek :)

3onur5

3onur5

Üye
hocam thl 5000 ve g4S alsam indirim yapabilir misin ve telefonlar elinde mi şuanda yoksa satın aldığımız zaman sende çinden mi sipariş veriyosun birde sahibinden n11 ve benzeri sitelerden satış yapıyomusun ?

cemali74

cemali74

Üye
    Konu Sahibi
hocam thl 5000 ve g4S alsam indirim yapabilir misin ve telefonlar elinde mi şuanda yoksa satın aldığımız zaman sende çinden mi sipariş veriyosun birde sahibinden n11 ve benzeri sitelerden satış yapıyomusun ?
ürünler hazır şuan elimde mevcut, fiyatiçin bana ulaşın lütfen 0537 579 5977 numaram
detayları verelim

davuter52

Üye
İocean X8 ürünü ne zaman tekrar gelir.

davuter52

Üye
fiyat aynı mı olur? ödemeyi kapıda yapma sansımız var mı?

cemali74

cemali74

Üye
    Konu Sahibi
fiyat aynı mı olur? ödemeyi kapıda yapma sansımız var mı?
fiyat dolara bağlı, kapıda ödeme sistemi malesef ptt fatura istiyorthl 5000 ve p780 satışları devam ediyor
diğer modeller tükenmiştir.

pusat78

pusat78

Üye
Hocam dükkanda görme şansı mız yokmu ist. Neresi

tatarpolat

tatarpolat

Üye
yeni ürünler ne zaman gelecek xioami mı4 falan getireblymsnz

bosjo

bosjo

Üye
THL 5000 almak istiyorum. Tasarım eh işte. Özellikler çok iyi. Elinizde var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt