bayramdan sonra sipariş vereceğiz, Allah kısmet ederse gelirone plus one getirme şansınız varmıdir acaba?
güven olarak ben ortalama ayda 100 cihaz satıyorum, buradan güven durumunu çözebilirsin sanırım. Sonuçra ürünler OrjinalDostum Bu Ürünler Ne Kadar GüvenilirGaranti Ye Nasıl Göndereceğiz.
Nasıl Getiriyorsunuz Bu Telefonları.
arkadaşım ürünü çine yollayabilirsin, ama ürünler türkiye kayıtlı değilKardeşim Yasal Mi bu getirdiğiniz ürünler çine kargo ya mi yollayacagiz
kayıtlı olmasın da yasal mi yani getirdiğiniz yol bu arada çine kargo bedeli epey olur yaarkadaşım ürünü çine yollayabilirsin, ama ürünler türkiye kayıtlı değil
özelden bir mesaj attım hocam sıkıntı varsa ordan devam edelimSenin anlayacağın dilde cevap vereyim. Yasal değil. Ama bu eroin kaçakçılığı gibi bir şeyde değil. Eskiden hep böyleydi. Hiçbir telefon kayıtlı değildi. Devlet sonradan İmei kayıt şartı getirdi. Bu telefonları yurt dışından gelen herhangi biri yanında getirilebilir. Kayıt için pasaport lazım. Buraya kadar herşey yasal. Ama işlemci MTK ise başka. Fazla ayrıntıya girmeyeyim.
tamam kardeşim telefonlar gerçekten güzel fiyata göresonuç olarak yarı fiyatına ürün alıyorsunuz, bindebir arıza meselesi çıkıyor. düşürüp kırmadıkça da sorun olmuyor, yani çok fazla derin mevzulara girmeye gerek yok, ürünler türkiye kayıtlı değil, ama alan memnun satan memnun, mümkün olduğunca da destek vermeye çalışıyoruz
bu oneplus, cyanogen'in telefonu olduğu için mi zor imei yüklemek 
ürünler hazır şuan elimde mevcut, fiyatiçin bana ulaşın lütfen 0537 579 5977 numaramhocam thl 5000 ve g4S alsam indirim yapabilir misin ve telefonlar elinde mi şuanda yoksa satın aldığımız zaman sende çinden mi sipariş veriyosun birde sahibinden n11 ve benzeri sitelerden satış yapıyomusun ?
kısmetse 15-20 gün sonraİocean X8 ürünü ne zaman tekrar gelir.
fiyat dolara bağlı, kapıda ödeme sistemi malesef ptt fatura istiyorthl 5000 ve p780 satışları devam ediyorfiyat aynı mı olur? ödemeyi kapıda yapma sansımız var mı?
mi4 özel sipariştir 16gb olanı 1200 liradır. almak isterseniz bana ulaşın 0 537 579 5977yeni ürünler ne zaman gelecek xioami mı4 falan getireblymsnz