47MaDo47
Üye
-
Konu Sahibi
-
Rica ederimHaber için teşekkür ederimbilgisayarım ile kapışır
Aynen ne bicim seyler yapiyorlar yhawTeknoloji savaşları dur durak bilmiyor
Onu alsan kisa sure sonra bir ustu cikacak keske bekleseydim bunu alirdim diye yani tek seyle kalmiyorlarki bu bole dewam ediyor alsan 1 ay kullandin bir ustu cikiyor onu aliyon bir ustu daha teknolojiye ayak uyduramayiz yoksa cirilciplak ortada kalirizoff telefona bak ya biraz daha bekleseydim bunu alırdım belki
Aynen ama merak etme onuda yaparlarUff bunlar arti bi de Aliminyum kasa olsa
İnşallah be valla o zaman kesin s5 alırımOnu alsan kisa sure sonra bir ustu cikacak keske bekleseydim bunu alirdim diye yani tek seyle kalmiyorlarki bu bole dewam ediyor alsan 1 ay kullandin bir ustu cikiyor onu aliyon bir ustu daha teknolojiye ayak uyduramayiz yoksa cirilciplak ortada kaliriz
Aynen ama merak etme onuda yaparlar
Artık android kasmaz herhalde :confused: :rolleyes:ddr4 çok uçuk olmuş daha bilgisayarlarda yok kullanmazlarsa şaşırmam
touchwiz kasar agaArtık android kasmaz herhalde :confused: :rolleyes:
Bencedetouchwiz kasar aga
Ama benim cihaz kasiyor abi1.Zaten android kasmıyor.
2.Alüminyum kasa zor gelir, anca sağına soluna hafif alüminyum atarlar, öyle çok canlı bir şey beklemiyorum ben. =P
3.Konu zaten paylaşılmıştı bugün, öğlen. bknz: Haber - Samsung, mobil cihazlar için LPDDR4 sistem belleği geliştiriyor
Kardeşim lütfen bana bi yapmam gerekenleri yazda kurtar beni lutfennnişte touchwiz kasıyor
Kardeşim lütfen bana bi yapmam gerekenleri yazda kurtar beni lutfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?