zappinger
Üye
-
Konu Sahibi
-
ben tegra 3 ü sağlam sanıyodum Exynos dan demekki s3 bu yüzden daha iyiS4 daha iyi diye bir tarafını yırtan arkadaşlara anlatamadım bir türlü, umarım daha fazla konuşmazlar.
ben tegra 3 ü sağlam sanıyodum Exynos dan demekki s3 bu yüzden daha iyi
gücü belli olsa ne olucak 2300 puan fark yemiş
Nvidia ilk dört çekirdekli cpuyu çıkartmak için acele edip vasat bir cpu çıkardı ,güncellemelerle biraz daha iyi hale geldi fakat gerçek tegra 3'ün gücü one x+'da belli olacak.
telefondan bahsetmiyoz işlemcidenexynos 5 dual s3 de kullanılmadı şuan hiçbir telefonda yok,siz neden bahsediyosunuz?
Buyur s4 cpu kullanan tel ile exynos 4412 kullanan s3 karşılaştırması, cpu puanına dikkattabiikide çok daha iyi. o bi tarafını yırtan arkadaşlar yenisinden değil 4cekirdejli s3te kuplanilandan bahsediyordu. bilip bilmeden konuşma.
niye konuşmayayım? herkez istediğini yazar. ayrıca.ben benchmarklara hiç itimat etmem. seni bilemem ama ben performanslarını gayetde iyi goryorum. daha iyi.performansı olmuş ne yazar?.işini.görüyorum? bitti. daha fazla senin gibi gereksizlerle tartışmayı uygun bulmuyorum.
O islemcinin performansi mobil islemci yani chrome bookta yine goChromebook'ta kullanılan işlemciyi yutmuş s4+ ile karşılaştırmış. Gülerim ben buna. Biri bilgisayar biri tlefon ya. Hala s3'te kullanılan exynos'u, s4+'dan kötü oldğunu anlamadı. Lumia 920 - s3 konusunda test sonuçları var. Girin nasıl fark attığı görün.
Sen olaya atlamasan? Biz chromebook'u değil S3 ile L920' de ki işlemcileri karşılaştırıyoruz. Ama arkadaş exynos daha iyi diyor kanıt olarakta bu işlemciyi gösteriyor. Sanki bu işlemci s3'te kullanıldı..O islemcinin performansi mobil islemci yani chrome bookta yine go
- - - Eklendi - - -
mesela s4 ciksa ona takabilir
- - - Eklendi - - -
bende pek anlamam ama sen iyice batirdin chromebook senin laptopun gibi bisey degil
Arkadaşlar size bu markalar para vermiyolarsa tartışma yapmaya gerek yok ,herkes fikrini söylebilir ama birbirinize bişileri kantılamaya çalışmayın.Herkesin inandığı bişiler vardır insanları kafasını karıştırmaya gerek yok.
Sen olaya atlamasan? Biz chromebook'u değil S3 ile L920' de ki işlemcileri karşılaştırıyoruz. Ama arkadaş exynos daha iyi diyor kanıt olarakta bu işlemciyi gösteriyor. Sanki bu işlemci s3'te kullanıldı..
Evet belli onex dediniz dediniz s3 yine daha hizli daha seri daha akici. A6 yi da samsung uretiyo demi
- - - Eklendi - - -
Evet kullanılmadı ama S3"deki daha düşük sürümü kar topu yuvarlana yuvarlana büyür.Buarada samsung exynos işlemci platformlarını yakın zamanda geliştiricilere açacak ve bence o zaman neler olacak göreceğiz!
- - - Eklendi - - -
İphone ekranını samsung veya lg üretiyor gerisini sen düşün!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?