Saat Samsung, Exynos 7270 yonga setini resmi olarak duyurdu

Sponsorlu Bağlantılar

The Pancar

The Pancar

Üye
    Konu Sahibi
Samsung, Exynos 7270 yonga setini resmi olarak duyurdu
Samsung, giyilebilir cihazlar için Exynos 7270 yonga setini geliştirdi...



Samsung, teknoloji dünyasının lider isimlerinden bir tanesi ve firma özellikle de akıllı telefon ve tablet modelleri ile yükselişini sürdürürken, son dönemde de akıllı saatleri ile de adından söz ettiriyor. Firma sadece son kullanıcıya yönelik üretim yapmazken, ayrıca bu cihazlarında kullanılan ekran, yonga seti, hafıza, kamera, batarya gibi donanım bileşenlerinin de üretimini gerçekleştirmekte. Ayrıca diğer bazı cihaz üreticilerine de bu donanım bileşenlerini satıyor.



Yonga setine bakacak olursak eğer, Samsung, Exynos adındaki yonga setlerini geliştiriyor ve son olarak üst seviyede Exynos 8890 adındaki sekiz çekirdekli işlemci ve Mali-T880 grafik işlemci içeren yonga seti pazarda yer almıştı.

Yeni yonga setlerini duyurmaya ve pazara sunmaya devam eden Samsung'dan yeni bir Exynos yonga seti duyurusu daha geldi. Bu yeni yonga seti Exynos 7 Dual 7270 olarak adlandırılmış ve akıllı saatler başta olmak üzere giyilebilir cihazlar için özel olarak tasarlanmış.

14nm üretim süreci ile geliştirilen yeni Exynos 7 Dual 7270 yonga seti iki adet ARM Cortex-A53çekirdeğe sahip. Samsung Galaxy S6, S6 edge, ve Galaxy Note 5 gibi cihazlarda 14nm üretim süreci ile geliştirilen Exynos yonga setleri yer alıyordu.

Exynos 7 Dual 7270, LTE Cat.4 desteğine sahip. Ayrıca Wi-Fi, Bluetooth ve FM Radyo desteği de içeriyor. Bu yonga setinin yer alacağı ilk cihaz ise Samsung'un kısa süre önce duyurduğu Gear S3 akıllı saat olmakta. Bu cihaz bu ay sonuna doğru satışa çıkacak...​
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bu Firma İşlemcileri Niyeyse Heyecanlandırmıyor Beni
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Orta Segment Bir İşlemci Olur
 


Üst Alt