Haber AnTuTu’ya göre grafik işlemcisi en güçlü akıllı telefonlar hangileri?

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
AnTuTu’ya göre grafik işlemcisi en güçlü akıllı telefonlar hangileri?
2016’da üst seviye mücadele edecek olan yonga setlerinin grafik performansları oldukça merak ediliyor…



Akıllı telefon pazarında özellikle üst seviyede duyurular çoktan gelmeye başladı. Apple Eylül 2015’de yeni üst seviye modelleri iPhone 6S ve iPhone 6S Plus’ı duyururken, 2016 içerisinde de yeni üst seviye modeller arka arkaya duyurulmaya devam ediyor.




Üst seviyeye baktığımızda Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge, LG G5, Xiaomi Mi 5, Sony Xperia X Performance bazı firmaların yeni amiral gemisi modelleri olarak geldi. Ayrıca ilerleyen günlerde de Huawei P9, HTC 10 gibi daha başka akıllı telefonların da duyurulacağını söyleyebiliriz.

Yeni yıl ile birlikte özellikle de yeni yonga setleri arasında büyü rekabet yaşanacak. Öne çıkan üst seviye yonga setleri ise Apple A9, Qualcomm Snapdragon 820, Samsung Exynos 8890, Kirin 950, MediaTek Helio X20 olmakta.

Özellikle benchmark uygulamaları, cihazların ve yonga setlerinin karşılaştırılacağı en önemli platform olurken, AnTuTu adındaki benchmark uygulaması en çok kullanılanlardan bir tanesi ve AnTuTu’da sıralama şu anda belirlenmiş durumda.

Grafik işlemci açısından baktığımızda, Qualcomm Snapdragon 820 ve bu yonga seinden yer alan Adreno 530, 55.098 puan ile zirvede. Daha sonra Apple A9 gelirken, bu yonga setinin aldığı puan ise 39.014 olarak görülüyor. Samsung Exynos 8890 ve Mali-T880 ise 37.545 ile üçüncü sırada bulunmakta.

AnTuTu’ya göre grafik işlemcisi en güçlü akıllı telefonlar hangileri? - MaxiCep
 


MaxipmaN

Üye
bu yıl qualcomm yılı olacak galiba
 
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Qualcomm 820 li bir telefon alacaktım beklemedeydim fakat mecburi telefon almak zorunda kalınca 820 bekleyemedim lanet olsun :duvar2:
 
Seglopsi

Seglopsi

Üye
serdar_gs

serdar_gs

Üye
hiç takma ben halen s5 le takılma felan yaşamıyorum :)
Cidden kendime sözüm vardı bir sonraki telefonum 820 li bir telefon olacak demiştim ama işte birden yeni telefon almam gerekti g4 ten de memnunum neyse bir dahakine artık :D
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Sene Sonunda Güncellenirler Tekrar Bunun KEsin Bir Cevabı Yokki Habire Telefonlar Çıkıyor :D
 


Üst Alt