Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung'tan Android 4.1 Jelly Bean güncellemesine yönelik resmi açıklama
S2 icsyi zor aldı o zaman üst modeli yok diye mecbur verdiler o da gene müşteri baskısıyla ama s3 varken s2 ye vermez bunu ve bence note da almaz note 2 çıkar o zamana.
neden olmasın insanın aklını çeliyor tabi yani bende ilerde öyle bir surface almayı planlıyorum bu arada özür dilerim wiki de 60 fps diyor ama izlediğim bir videoda 120 fps deniyordu gibi kaldı aklımda neyse
surface pro mu düşünüyorsun yoksa surface mi? Bana surface daha yatkın geldi dediğim gibi onda tegra var ve win8 le harika olacak. Proda neden intel kullandılar çözemedim
Yaz dediğimi bir kenara zamanı gelince demişti dersin kardeşim
- - - Eklendi - - -
surface pro mu düşünüyorsun yoksa surface mi? Bana surface daha yatkın geldi dediğim gibi onda tegra var ve win8 le harika olacak. Proda neden intel kullandılar çözemedim
pro netbook(ve ya ultrabook onun için i386 mimaride) direk surface ise arm mimaride olduğu için tegra lı he ben hemen almıcam zaten tabletim var ikinci jenerasyonları filan alrım belki