Oreo güncellemesi alacak, Samsung cihazlar belli oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Oreo güncellemesi alacak, Samsung cihazlar belli oldu
Samsung firması gerçekleştirdiği açıklama ile birlikte, Android 8.0 Oreo güncellemesine kavuşacak olan akıllı telefon ile tablet bilgisayar modellerini duyurdu.


Tartışmasız bir şekilde akıllı cep telefonu dünyasının en başarılı isimleri arasında yer alan Güney Kore kökenli Samsung firması, her geçen gün sevkiyat rakamlarını arttırmayı başarıyor. Sektörde rakiplerine göre çok daha iyi işler başaran firma, geliştirdiği akıllı telefon modelleri ile tablet bilgisayar modelleri için stabil yazılım güncellemeleri sunmaya devam ediyor.



Bu bağlamda Samsung markasını taşıyan tablet bilgisayarlar ile akıllı cep telefonu kullanıcıları büyük bir merakla cihazlarının ne zaman Android 8.0 Oreo güncellemesi alacağını beklerken, bugün hangi cihazların güncelleme alacağı resmi olarak firma tarafından duyuruldu. Geçtiğimiz günlerde Galaxy S8 serisi ile Note 8 için sonlandırılan beta sürecinin ardından yazılım güncellemesi merakla beklenilirken, birkaç yıllık süre içerisinde tanıtılacak olan tüm amiral gemisi modellerin güncellenebileceğini söyleyebiliriz.



Android 8.0 Oreo güncellemesinin sunulacağı tüm cihazlarda aynı zamanda Samsung Experiencearayüzü güncellemesiyle sürümün 9.0'a yükseltileceğini belirtelim.
Oreo güncellemesi alacak, Samsung cihazlar belli oldu
 


Üst Alt