Samsung'tan Android 4.1 Jelly Bean güncellemesine yönelik resmi açıklama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung'tan Android 4.1 Jelly Bean güncellemesine yönelik resmi açıklama
Samsung'un açıklaması şöyle:
Android platformunun temsilci modelleri olan ve bizim üretimini ve dağıtımını gerçekleştirdiğimiz Google Nexus S ve Galaxy Nexus'un da Android 4.1 güncellemesini alacak olan ilk akıllı telefonlar olacak olmasından büyük memnuniyet duyuyoruz.

Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticisi olarak, hem Android havuzunun en iyi temsilcisine (Galaxy S III) hem de Galaxy Note gibi yeni ürün kategorilerine (tabletfon) imza atıyoruz.

Kısa bir süre içerisinde güncellemeyi alacak olan diğer cihazlarımızı açıklayacağız.

Bizim bu demeçten anladığımız, Galaxy S III ve Galaxy Note modellerinin kısa bir süre içerisinde Android 4.1 güncellemesini alacak olması.

Gerçi bildiğimiz gibi Android 4.1 selefinin üzerine çok da büyük yenilikler getirmiş değil haliyle 'majör güncellemelerin en minörü' olarak nitelendirebiliriz.

Bu bağlamda muhtemelen bu geçişin de Android 2.3'ten 4.0'a geçişten çok daha hızlı ve sancısız bir şekilde gerçekleşeceğini umuyoruz.

Bildiğimiz gibi halihazırda Android 4.0'ın toplam pastadaki dilimi %10 bile değil.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
SII ye gelmiyor herhalde :hmmm Ama Flash yok ya benim içime pek sinmedi bu güncelleme :) PAylaşım için sağol :)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
SII'ye gelmezse ayıp ederler. Yakında açıklanır SII'ye geleceği ayrıca 4.0 çalıştıran her telefona gelir bence...:oke:

klongs

klongs

Üye
​s2 ile noteun donanımı aynı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
donanim ayni ama s2ye bu guncelleme verilirse s3u kime satacaklar.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
O zaman sayılı telefonda olur bu güncelleme ve Xperia S gibi telefonlara bu güncelleme gelirse bu sefer tüketici bu telefonlara yönelir .. Gs2 yerinde XS alırlar yani kafam karıştı :kıskıs:

15097

15097

Üye
O zaman sayılı telefonda olur bu güncelleme ve Xperia S gibi telefonlara bu güncelleme gelirse bu sefer tüketici bu telefonlara yönelir .. Gs2 yerinde XS alırlar yani kafam karıştı :kıskıs:
bence yönelmezler.çünkü jelibean'da flash yok :bilmm

- - - Eklendi - - -

bence yönelmezler.çünkü jelibean'da flash yok :bilmm

xPaSHax

xPaSHax

Üye
s2 den elını ayagını cektı samsung s3 uzerıne yogunlasıcaklar destegını cekmese tıcaretın bı anlamı yok herkes s2 alır s3 e devam eder srkasındna bı s4 cıkarır s3 den elını ayagını ceker bu devran bole doner devam eder reklamda tıcarette amacına ulasmıs olur

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
SII ye gelmiyor herhalde :hmmm Ama Flash yok ya benim içime pek sinmedi bu güncelleme :) PAylaşım için sağol :)
kuzu puffin browseri bir araştır s2 için oluyorsa iyidir flashın yerini tutuyor :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
S2 icsyi zor aldı o zaman üst modeli yok diye mecbur verdiler o da gene müşteri baskısıyla ama s3 varken s2 ye vermez bunu ve bence note da almaz note 2 çıkar o zamana.

15097

15097

Üye
S2 icsyi zor aldı o zaman üst modeli yok diye mecbur verdiler o da gene müşteri baskısıyla ama s3 varken s2 ye vermez bunu ve bence note da almaz note 2 çıkar o zamana.
bencede.:oke: note 2 eylül gibi çıkar herhalde :hmmm

Uruloki

Uruloki

Üye

hacı vermezse şöyle bir saçmalık olurdu yani ne diye vermicekler birde onu da düşün ama esas konu sony çok dandik telfdonlarına ics getirirken samsung s2 ye nasıl getirmez ya onu da düşün

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

hacı vermezse şöyle bir saçmalık olurdu yani ne diye vermicekler birde onu da düşün ama esas konu sony çok dandik telfdonlarına ics getirirken samsung s2 ye nasıl getirmez ya onu da düşün

işte bu da samsung un ayarsızlığı. Ics zorla geldi sony 5 6 model cihaza verdi ics ama samsung s3 e yöneltmek istedi sanırım. Güncelleme için alınmıyor telefon ama destek belliyor bu işten anlayanlar. Anlamayan daha çok tabi güncel olsa ne olcak bugün otobüste yanıma bi eleman oturdu c7 si var hala anna yüklüydü :) ve lafımı tekrarlıyorum s2 ile note a çıkmaz bu zaten geliştiriciler de büyük ihtimal s3 e geçiyordur s2 ye custom romda yapmazlar,galaxy note almaz bu güncellemeyi note 2 jelly bean yüklü gelir he bir de şu var ben güncellemede ahım şahım bişi görmedim çok bi yenilik yok,google da anladı artık ki dik değil yatay kodlamaya geçmiş.

Uruloki

Uruloki

Üye

işte bu da samsung un ayarsızlığı. Ics zorla geldi sony 5 6 model cihaza verdi ics ama samsung s3 e yöneltmek istedi sanırım. Güncelleme için alınmıyor telefon ama destek belliyor bu işten anlayanlar. Anlamayan daha çok tabi güncel olsa ne olcak bugün otobüste yanıma bi eleman oturdu c7 si var hala anna yüklüydü :) ve lafımı tekrarlıyorum s2 ile note a çıkmaz bu zaten geliştiriciler de büyük ihtimal s3 e geçiyordur s2 ye custom romda yapmazlar,galaxy note almaz bu güncellemeyi note 2 jelly bean yüklü gelir he bir de şu var ben güncellemede ahım şahım bişi görmedim çok bi yenilik yok,google da anladı artık ki dik değil yatay kodlamaya geçmiş.

rom olayında öyle tabi yeni cihaza geçiyorlar ama 4.1 in öyle yenilikleri var ki bakman lazım bir kere project butter var yani en büyük artısı bence neden mi benim tabletim çift çekirdek ve 8 çekirdekli gpu 1 gb ram(android 724 görüyor ya neyse) e sahip ama arayüz geçişlerinde tıkanıyor resmne cihaz ama 4.1 ile bunun öüne geçmişler gerçektende arayüze tereyağı sürülmüşde akıyormuş gibi çünkü 120fps de çalışıyor arayüz artık bence çok çok iyi bir olay bu

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

rom olayında öyle tabi yeni cihaza geçiyorlar ama 4.1 in öyle yenilikleri var ki bakman lazım bir kere project butter var yani en büyük artısı bence neden mi benim tabletim çift çekirdek ve 8 çekirdekli gpu 1 gb ram(android 724 görüyor ya neyse) e sahip ama arayüz geçişlerinde tıkanıyor resmne cihaz ama 4.1 ile bunun öüne geçmişler gerçektende arayüze tereyağı sürülmüşde akıyormuş gibi çünkü 120fps de çalışıyor arayüz artık bence çok çok iyi bir olay bu

60 fps yazıyordu sanki haberde :hmmm ben tablette surface düşünüyorum tegra dar var :eller:

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye

güncelleme için mi telefon alıyorsunuz acaba ?

ayrıcana s3 ile s2 arasında dağlar kadar fark varken kim bakar ki s2 ye

butcesi 1200-1400 olanlar bakar herkes 2000 butce acamaz telefona kendi kurunda s2 basi cekiyor hem

Uruloki

Uruloki

Üye

60 fps yazıyordu sanki haberde :hmmm ben tablette surface düşünüyorum tegra dar var :eller:

neden olmasın insanın aklını çeliyor tabi yani bende ilerde öyle bir surface almayı planlıyorum bu arada özür dilerim wiki de 60 fps diyor ama izlediğim bir videoda 120 fps deniyordu gibi kaldı aklımda neyse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt