Samsung'dan beklenen lollipoplar :)

Sponsorlu Bağlantılar

manguru022

manguru022

Üye
Samsung Galaxy S4 (GT-I9500) Android Lollipop 5.0.1 Güncellemesi Türkiye icin Dağıtılmaya başlandı.

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
Kontrol ettim daha gelmemiş

manguru022

manguru022

Üye
Mesela yani ^^ :D

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
Yalan haber miydi niye heyecanlandiriyonuz [emoji28]

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Lolipop sesime gel :D

nanotex

nanotex

Üye
Bugünki ios 8.3 muhabbetlerinden daraldım. Daha da öfkeleniyorum insanlar mutlu mutlu güncelleme yüklüyor :D ulan bi güncellemeyi çok görüyor bize samsung allah belanı versin bir daha samsung alırsam. :D

• Beğen
Tepkiler: _JacKoLovsKi_
manguru022

manguru022

Üye
aynen adamlar ne güzel patır patır yüklüyor diger markalar hic değilse su tarih diye bi tarih veriyorlar o tarihtede veriyorlar. bizimkisi napıyo anlamıs değilim :D

ayhan2000

ayhan2000

Üye
Simdi de s6 icin frimvare yayinlamaya basladilar note 3 e seneye gelir artik. Samsung global e ulasabilecegimiz bir adres yokmu ?

akflat

Üye
Beklemeyin derim boşuna yükleyin rus lollipopu olsun bitsin zaten türkiye güncellemesi aynı olacak zaten buda ispatı benim telefondan s4 i9500 görseller

• Beğen
Tepkiler: OPYBOBS
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Ne alaka şimdi? Lollipop aynı olacak evet ama sürüm numarasının aynı olacağını nasıl garanti edebilirsin? Rusyaya çıkan sürümde eksik ve hatalı kısımlar olabilir ama türkiyeye çıkan sürümde bu hatalar düzeltilmiş olabilir.

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
Ben de bi an düsündüm acaba rus sürümünü mü yüklesem diye ama o kadar bekledik biraz daha bekleyelim rus sürümünde bazı hatalar olduğunu söyleyenler var

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Ben de bi an düsündüm acaba rus sürümünü mü yüklesem diye ama o kadar bekledik biraz daha bekleyelim rus sürümünde bazı hatalar olduğunu söyleyenler var
Ben note 3 te rus lolipop tabanlı custom rom denedim şarj berbattı ayrıca açık uygulamaları kapatma ekranı geç açılıyordu düşünmeden kitkata döndüm gayet stabil kitkat :D

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
Ben note 3 te rus lolipop tabanlı custom rom denedim şarj berbattı ayrıca açık uygulamaları kapatma ekranı geç açılıyordu düşünmeden kitkata döndüm gayet stabil kitkat :D
Bundan sonra samsung almam ama nerelere verdiler de daha bi bize güncelleme gelmedi

Koradam

Üye
Note 4e güncelleme gelmiştir

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
Note 3 ve S4 e ne zaman gelecek acaba ya ben beklemekten yoruldum [emoji28]