Aynen bende ya M9 ya Z4 tabi Note 5 çok iyi gelmezseAdamlar iki güne bir telefon çıkardıkları için telefonlara güncelleme dağıtmaları uzun zaman alıyor ve sürekli yeni telefona odaklı herşey eski modeli çok çabuk unutuyor tek hedef sürekli daha çok kazanmak. Cidden soğudum şu note 3 ü bir yıl daha kullanayım taksiti garantisi bitsin başka bi marka deneyecem artık s3 ten beri samsung![]()
Note 3 Kullanıcı kulübüne bak Yeni bir mail ordusu kuracağız ve open sourceları Paylaşması için samsunga baskı yapacağız 
m9 z4 diyosun ama sende 1 yıl daha bekleyeceksen o zamana hangi modeller çıkacak dur bakalımAynen bende ya M9 ya Z4 tabi Note 5 çok iyi gelmezseNote 3 Kullanıcı kulübüne bak Yeni bir mail ordusu kuracağız ve open sourceları Paylaşması için samsunga baskı yapacağız
![]()

Hadi ya geliyor mu sonunda cidden [emoji3] [emoji3] [emoji3]S4 İ9500 için Android 5.0.1 Lollipop Güncellemesi yarın geliyor bilginize. Otomatik güncelleme işaretini aktif değilse ayarlar--cihaz hakkında--yazılım güncellemeden aktif edin.
Suudi Arabistan gibi ülkelerden alanlara geldi bu hafta içinde.. Samsung TR çalışan bir tanıdık demişti yarında Türkiye için gelecekmiş.Hadi ya geliyor mu sonunda cidden [emoji3] [emoji3] [emoji3]
SM-N9000Q için bi haber yokmuSuudi Arabistan gibi ülkelerden alanlara geldi bu hafta içinde.. Samsung TR çalışan bir tanıdık demişti yarında Türkiye için gelecekmiş.
GelecekkkGelmezzz
Sen zaten yeni telefon alcan birakta millletin içinde ki Lollipop sevdası gitmesin

Ben daha telefon falan almıyorum minimum bir senem varSen zaten yeni telefon alcan birakta millletin içinde ki Lollipop sevdası gitmesin![]()

Cm12 stabil olsun min 2 yıl daha almak istemezsinBen daha telefon falan almıyorum minimum bir senem var![]()

vallaha mıSamsunga yayinlattik kodları N900 ordusu kurucusu olarak gurur duydum![]()
bu kadar çabuk beklemiyodumdjmax81'in hakkını yemiyelim ama operasyonu ben başlattım Türk'ün yardımseverliği olmasa xda dan kimse yardım ettiği yoktu.Samsunga yayinlattik kodları N900 ordusu kurucusu olarak gurur duydum![]()
Halk'ın kapitalistlere karşı zaferiSamsung u yola getirdiniz yani