Bak bak sen Lollipop'un ART ile çalıştığını ART'ında ram'i Dalvik'e göre daha fazla yediğini veya kullandığını da bilde sonra sıkıntı çıkmasın.Tamam görecez nası olsa note 3 kullanan arkadaşım var ram kullanımına flnda bakacaz
Sen bi Lollipop'a bak sonra yazmaya devam edebilirsen etValla sony de sıkıntı yok ama biz o touchwize çok uğraştık root la fln çözüm değil ben bütün telefonları kullandım zaten işletimde iphone bir numara uğraşmaya gerek yok samsung rehbere girişi hızlandırsın önce
şimdi anlaşıldı mesele Sony kullanıcısı evet hiç şaşırmadım. Maxicep sony fanboys forum olsa yeridir zaten 1 yıl gözle forumu anlarsın 
Türkçeyi öğren öyle ileti kasKibrista cokmu iyi yazilimxi var sacmalamayin samsung bilerek geciktiriyor diger modelleri satmak için ama bir kere samsung alan ikinci kez o hataya dusmez samsung turkiye baskani kimse gorevden aalınmalı
ztn samsung güzel firma ama güncelleme konusunda hala ilgilenmiyor telefonlarla biraz ilgisini arttırmalıAkıllı özelliklerk S4 pompaladılar Note 3'te kalem özelliklerine girersen pratik kalem özelliklerini saymaya sayfalar yetmez.

sizde kullanım sorunu var telefonu durduk yere bozulacak şekilde kullanırsan bozulur kaç tane tel değiştirdim hiçbir telim durduk yere arıza yapmadı ve iphone 6+ ın daha performanslı olduğuna emin olabilirsin sadece aynı oyunu son grafikte snnki de açıyordur rahat şekilde ama 1-2 yıl sonra çıkacak oyunları rahat açabilecek mi ona bakmak lazımAnnemde 4s var wifisi durduk yere bozuldu telefon geçişleri kasım kasım kasılıyor. Batarya değişmesine rağmen kendilığinden durduk yere kapanıyor. Şu sıralar şarjda olmamaya başladı. 6+ ile Note 3'ü kıyasladım öyle hiçte daha performanslı bir hali yoktu. Ikiside son grafikte rahat oynatıyor.
1-2 yıl sonra ki oyunları evet Note 2 nasıl acıyorsa Note 3'te baba gibi açacaktır ve not kasmadan, malum iOS 12 gelir 6+ ölür 
bn hala 4s ölmedi derken 6+ ı 2 yıla öldürme peşindesinSizde kullanım sorunu var derken ne bu hadsizlik anlamadım? Bozulcak şekilde falan kullandığı yok kimsenin telefonu bozulsun diye kullanacak olan bir insan olsaydık şuan 4s yerine 6+'ı alıp 6s'i beklerdik1-2 yıl sonra ki oyunları evet Note 2 nasıl acıyorsa Note 3'te baba gibi açacaktır ve not kasmadan, malum iOS 12 gelir 6+ ölür
![]()

apple tek tek tel çıkardığı için eskisini öldürme gibi birşey yapıyor ama yinede iphone 5 bile güncelleme alıyor yani 6+ ın daha güncelleme alacak çok yılları var6+ çok güzel telefon birşey demiyorum Note 3 yıllarında olsa Note 3'ü hiç almazdım zatenama apple'ın eskisini öldürme politikasından bahsediyorum benim kimseyi öldürdüğüm yok
![]()