Samsung'dan beklenen lollipoplar :)

Sponsorlu Bağlantılar

zalim-53

Üye
:spr:tşk:

Legend8787

Üye
Yok mu bi hbr hala yaw ?

blackcat67

blackcat67

Üye
Şu güncellemeyi bekleme işini hiç sevmiyorum diğer bütün firmalar dağıttı telefonlarına neredeyse samsung bekletip duruyor hayır sanki çok sağlam birşey hazırlıyorlar yine hatalı olcak hele türkiye versiyonu hatada kabul etmiyorlar sorun sizde diyorlar resmen

Kontrol

Kontrol

Üye
Konu ne alemde acaba bi gelisme var mı?

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
Evet neden bu kadar gecikti bu güncelleme

blackcat67

blackcat67

Üye
5.0 gelecek olsaydı gelirdi şuan firmwareler sammobile'de var merak ediyorum yayınlamama sebeplerini ayrıca note 3 için sızan firmwareler nasıl sızdı onuda anlamış değilim sammobile hedefinden şaşıyor o siteyi sırf bu yüzden seviyordum şimdi nefret ediyorum sorumluluk o romu yükleyendedir ama adamlar beta diye paylaşmıyor

Kontrol

Kontrol

Üye
5.0 gelecek olsaydı gelirdi şuan firmwareler sammobile'de var merak ediyorum yayınlamama sebeplerini ayrıca note 3 için sızan firmwareler nasıl sızdı onuda anlamış değilim sammobile hedefinden şaşıyor o siteyi sırf bu yüzden seviyordum şimdi nefret ediyorum sorumluluk o romu yükleyendedir ama adamlar beta diye paylaşmıyor
Dostum seninle S3 için güncelleme konusunda da beraberdik [emoji1] nedir bu güncellemelerden çektiğimiz [emoji109] [emoji109] [emoji1]

blackcat67

blackcat67

Üye
Dostum seninle S3 için güncelleme konusunda da beraberdik [emoji1] nedir bu güncellemelerden çektiğimiz [emoji109] [emoji109] [emoji1]

Hiç sorma ya ama böyle olmazki bu işin bir düzene girmesi şart artık güncelleme çıkalı kaç ay oldu 90 gün test süresi olsa çoktan doldu süre