Samsung'dan beklenen lollipoplar :)

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Eğer 4 dosyalı firmware ise officaldır Note 3 e gelmişti 4 dosyalı firmware ve sayaç artmadı ama sessiz mod fixlenmediği için geri kitkat'a döndüm.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Dostlar bende Note 3 te Lollipop kurup denemiş biri olarak söylüyorum Note 4 kullanan adama Lollipop tırt gelir gerçekten kitkat ile Lollipop birebir aynı Note 4 te.

tosunkaya

Üye
GENÇLER YÜKLEYEYİM Mİ SIZINTI RESMİ SÜRÜMÜ???
LİNK:

tosunkaya

Üye
sayacım
Sayaç'ını arttırdıysan denemeye değer.
sayacım 1 artmış. yükleyen var mı? türkçe desteğini merak ediyorum.
İNDİREN VARSA MORELOCATE 2 İLE KONTROL EDEBİLİR Mİ TÜRKÇE VAR MI DİYE?? ÇOK ACİL ONA GÖRE İNDİRECEM

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
sayacım

sayacım 1 artmış. yükleyen var mı? türkçe desteğini merak ediyorum.
İNDİREN VARSA MORELOCATE 2 İLE KONTROL EDEBİLİR Mİ TÜRKÇE VAR MI DİYE?? ÇOK ACİL ONA GÖRE İNDİRECEM
Morelocale 2 de Türkçe var ben kurduğumda bakmıştım faka rootlaman lazım Lollipopu anca öyle çalışıyor program.

tosunkaya

Üye
morelocate de türkçe var ama yüklemede galiba türkçe çıkmıyormuş. nasıl türkçeleştirecem???? indriyorum hemen.

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
Bunun orjinali ne zaman gelir

LimePie

LimePie

Üye
morelocaleden Türkçeleştirme olmuyor program hata veriyor :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben kendim denedim Türkçe oluyor kesinlikle.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

peki kullandığın morelocale apk atabilirmisin sana zahmet birde her yerimi Türkçe oluyor
Evet.

Sadece indir rootu ver o halletsin :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

tosunkaya

Üye
Kim söyledi? Resmi bir açıklama var mı?
nerede gördüğümü hatrlamıyorum ama haberde samsung finlandiya galaxy s4 note 3... için ocak, şubat aylarında 5.0 geleceğini onayladı yazıyordu. Kaynak olarak da samsung'un finlandiya sitesindeki güncelleme bölümü gösterilmişti.
TÜRKÇE KULLANAN VARSA EKRAN GÖRÜNTÜSÜ ATABİLİR Mİ???

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

tosunkaya

Üye
bari ne kadarı türkçe oldu bir öğrenelim niye kimse ekran görüntüsü atmıyor? insin bi. ben yükleyip ekran görüntüsü de atacam ama önce bi göreyim yine.