Geri dönüş nasıl oluyorEğer 4 dosyalı firmware ise officaldır Note 3 e gelmişti 4 dosyalı firmware ve sayaç artmadı ama sessiz mod fixlenmediği için geri kitkat'a döndüm.
Note 3 için knox sıfırlama dosyasını yükleyip ardından eski kitkat'ı flashlıyorsun ve dönüş gerçekleştiriliyor.S4 için bilmiyorum.Geri dönüş nasıl oluyor
Sayaç'ını arttırdıysan denemeye değer.GENÇLER YÜKLEYEYİM Mİ SIZINTI RESMİ SÜRÜMÜ???
LİNK:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sayacım 1 artmış. yükleyen var mı? türkçe desteğini merak ediyorum.Sayaç'ını arttırdıysan denemeye değer.
Morelocale 2 de Türkçe var ben kurduğumda bakmıştım faka rootlaman lazım Lollipopu anca öyle çalışıyor program.sayacım
sayacım 1 artmış. yükleyen var mı? türkçe desteğini merak ediyorum.
İNDİREN VARSA MORELOCATE 2 İLE KONTROL EDEBİLİR Mİ TÜRKÇE VAR MI DİYE?? ÇOK ACİL ONA GÖRE İNDİRECEM
Cok sonra gelir. Mayis Haziran gibiBunun orjinali ne zaman gelir
peki kullandığın morelocale apk atabilirmisin sana zahmet birde her yerimi Türkçe oluyorBen kendim denedim Türkçe oluyor kesinlikle.
Evet.
peki kullandığın morelocale apk atabilirmisin sana zahmet birde her yerimi Türkçe oluyor

zaten orijinal ama bu ay geleceği söylendi ama ben pek inanmıyorum bu ay geleceğine. ARKADAŞLAR YÜKLEYEN YOK MU? YA DA TÜRKÇE YAPAN????Bunun orjinali ne zaman gelir
Kim söyledi? Resmi bir açıklama var mı?zaten orijinal ama bu ay geleceği söylendi ama ben pek inanmıyorum bu ay geleceğine. ARKADAŞLAR YÜKLEYEN YOK MU? YA DA TÜRKÇE YAPAN????
nerede gördüğümü hatrlamıyorum ama haberde samsung finlandiya galaxy s4 note 3... için ocak, şubat aylarında 5.0 geleceğini onayladı yazıyordu. Kaynak olarak da samsung'un finlandiya sitesindeki güncelleme bölümü gösterilmişti.Kim söyledi? Resmi bir açıklama var mı?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sadece indir rootu ver o halletsin![]()