Samsung'dan beklenen lollipoplar :)

Tahminlerle yorum yapman çok saçma. Gir siteye bak madem bu kadar emin konuşuyorsun.

Tepkiler: Kontrol ve MaxipmaN
Hangi siteye bakacam samsung kendisi resmen bas bas bagirdi note 2 yw yok diye siz daha güncellemeden bahsediyorsunuz.

AHKE

Üye
mesut guncelleme haberlerini takip etmion herhalde note 2 lollipop yaz google a gorursun ozaman gelip gelmeyecegi haberleri

Tepkiler: B.A.R.O.N ve MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
Sammobilede haber cıktı adam üfürüyo hala

Tepkiler: B.A.R.O.N, Kontrol ve AHKE
S4 için bir sızıntı bile yok deliricem sammobile önceden eline geçen bütün firmwareleri yayınlardı şimdi hava atıyorlar yayınlamıyorlar neymiş betaymış yok ya

Tepkiler: B.A.R.O.N
S4'e bir an önce gelse artık android l kitkattan çok bunaldım yaw değisiklik lazim [emoji3]

PriZm

Üye
Arkadaşlar Note 2 ye 5.0.2 gelecek Samsung Polonya ve Finlandiya resmi siteleri onayladı.

Tepkiler: AHKE, B.A.R.O.N ve Kontrol

PriZm

Üye
Tarih verilmiş mi ? Hangi dönem içinde olacağı veya ?
Tarihle ilgili herhangi bir bilgi yok. Ancak şuana kadar 2 resmi site onayladığına göre çok büyük ihtimal er yada geç gelecektir..

Tepkiler: B.A.R.O.N ve Kontrol

Kontrol

Üye
Tarihle ilgili herhangi bir bilgi yok. Ancak şuana kadar 2 resmi site onayladığına göre çok büyük ihtimal er yada geç gelecektir..
Olsun kitkat güzel stabil çalışıyor beklemek sıkıntı olmaz. TW tabanlı stock romlarda daha fazla gelişecek asıl güzel olan bu.

PriZm

Üye
Olsun kitkat güzel stabil çalışıyor beklemek sıkıntı olmaz. TW tabanlı stock romlarda daha fazla gelişecek asıl güzel olan bu.
Aynen. Kernel kodları gelmeside geliştiricileri epey rahatlatacak.

LimePie

Üye
S4 e gelsin artık ya gerçekten yetti artık kitkattan

Lolipopda Ayarlar Menüsünü Ne Kadar Sevmesemde Bir An Önce Gelmesini Cânı Gönülden İstiyorum

Konu Sahibi
S4 zaten 5.0'la gelmez benim tahminim 5.0.1 olacagi yonunde zaten note 2'ye daha gec gelecegi icin tahminen ona 5.0.2 verip zirvede bitirecekler.

LimePie

Üye
S4 zaten 5.0'la gelmez benim tahminim 5.0.1 olacagi yonunde zaten note 2'ye daha gec gelecegi icin tahminen ona 5.0.2 verip zirvede bitirecekler.

1 ile 7 ocak arası demişsin inşallah gelir hangi ülke olursa olsun farketmez yeterki gözüksün güncelleme

Yine büyük bir heyecanla güncelleme beklediğim günler.. Diğer firmalar şimdi mini cihazlarına güncelleme vericek

Tepkiler: The Shadow
Su 2 gb ramli cihazlar neden hala guncelleme aliyor anlamiyorum arkadas

Son düzenleme: