Samsung'dan beklenen lollipoplar :)

Anil-D

Üye
abi root at yapayim sana zor bisimi d

konuyla alakasız ben s4'e rusya firmware atmak istiyorum türkiye için tekrar csc rootsuz ayarlama şansım varmı rusya frmwaresi kullanan varsa durum nasl onda

xmustx

Üye
Valla son 2 aydır hep son haftalar diye, geldi gelecek diye samsung kullanıcıları olarak merakla ve sabırsızlıkla 5.0'ı bekliyoruz.sanki önümüzdeki hafta verecekler.diğer haftaya da sarkabilir.şubatta kesin verirler.verirler mi acaba ? Note 3 kullanıyorum s4'e önce versinler

Son düzenleme:
Tepkiler: KinG Tornado ve B.A.R.O.N

djraghav

Üye
S4 miniye 5 gelmez dimi .s

bendede s4 var guncelleme yuklerim biraz kullanırım ama satmayı dışunuyorum gelsede aklımda lg g3 var ama tabi lg g4 ve galaxy s6 ı yı görüp ona göre karar vercem

bendede s4 var guncelleme yuklerim biraz kullanırım ama satmayı dışunuyorum gelsede aklımda lg g3 var ama tabi lg g4 ve galaxy s6 ı yı görüp ona göre karar vercem
Sana tavsiyem G3 e hiç bulaşma. Oyunlarda ve arayüz de çok donuyor ve takılıyor.

hiçbiri s4 kadar donamaz android 5.0 ile lg g3 bence uçar resmen ama şuan lg g4 ve galaxy s6 yı beklicem snapdargon 810 falan gelirlerse harika olur

benim bir akrabamda var hiç kasma falan yok ! ne diyorum lg g4 veya s6 yı beklicem begenmessem lg g3 alacım

LimePie

Üye
güncelleme gelsede hangi ülke olursa olsun yüklücem inşallah yeter bıktım kitkattan ve donmalarından

Tepkiler: B.A.R.O.N