Samsung'dan beklenen lollipoplar :)

Sponsorlu Bağlantılar

nazmican6180

Üye
Tamam görecez nası olsa note 3 kullanan arkadaşım var ram kullanımına flnda bakacaz

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Tamam görecez nası olsa note 3 kullanan arkadaşım var ram kullanımına flnda bakacaz
Bak bak sen Lollipop'un ART ile çalıştığını ART'ında ram'i Dalvik'e göre daha fazla yediğini veya kullandığını da bilde sonra sıkıntı çıkmasın.

nazmican6180

Üye
Valla sony de sıkıntı yok ama biz o touchwize çok uğraştık root la fln çözüm değil ben bütün telefonları kullandım zaten işletimde iphone bir numara uğraşmaya gerek yok samsung rehbere girişi hızlandırsın önce

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Valla sony de sıkıntı yok ama biz o touchwize çok uğraştık root la fln çözüm değil ben bütün telefonları kullandım zaten işletimde iphone bir numara uğraşmaya gerek yok samsung rehbere girişi hızlandırsın önce
Sen bi Lollipop'a bak sonra yazmaya devam edebilirsen et :oke: şimdi anlaşıldı mesele Sony kullanıcısı evet hiç şaşırmadım. Maxicep sony fanboys forum olsa yeridir zaten 1 yıl gözle forumu anlarsın :oke:

• Beğen
Tepkiler: Koradam

nazmican6180

Üye
Kardeş sen ne içtin sorabilirmiyim gel karşılaştıralım istiosan ben 800 tl galaxy w aldığım zaman sony ninde vardı iphone 4 de telefoncudan alırsan 1250 tl fln dı ben 2 yıl kullandım telefon kendi kendini açıp kapatıodu ama iphone daha halen iphone clash of clans aspalth 8 bile açıyo donsada biraz hemde şuan galaxy w 150 tl iphone 350 400 ve bnm galaxy w hiç düşmedi bak aradaki farka sen yanlış anlamışın ben apple fanıyım ama jailbreakle uğraşmamak için android aldım ama şu lolipop gelsin görecez hangisi iyi

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sen çok maziye gitmişsin ben şimdiye bakmanı tavsiye ederim. Ace 1 ve ace 2 kullanırken bende senin gibi düşüyordum ama Note 3'e geçince iPhone'un tırt olduğunu anladım ki bu iPhone 6+'a kadardı :)

nazmican6180

Üye
Ben ileriye bakarım 1 yıl sonra kasarsa bidaha almam oyle bi telefon kime sorsam samsungu sevmiyo ama ben yinede özelliklerini beğenirim ama kasmasının sebebide o gereksiz şeyler ondan sonra özelliklerini tam kullanamıyorsun hele kamerada hareketli çekim fln yapamadık o kadar özellik var pratikte çalışmıyo video izlerken kafanı çevirince ekran duruyodu hani ama olmuyo tarayıcıda gözünü aşağı kaydırıncada arada bi ilerliyo galeride sağa sola kaydırma ne işe yarar sanki gereksiz ama olsun telefonda die düşünmüşler parmak izi okuyucuyu hava atmak için kullanıyolar yoksa pratikte o bile düzgün deil madem olacak en iyisi olsun deil yaptıkları ama iphone sessize alma yeri sonra sonyde lg de iki tıkla ekran açma şahsen kullanıyorum bna böle sürekli kullanabileceğim özellikler lazım android 5 de telefon şarj canavarı oluyo artık o sensörleri fln hiç kullanmazlar ama noldu android 5 gördük işte bi kaç güncelleme daha alır sonra tırt

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
G2 gibi aynı dönem cihazlarda 5'ten öte almaz zaten android 6'yı 2013 cihazların göreceğini zannetmiyorum. Ayrıca 2013 ocaktan bu yana Note 3 Kullanıcısıyım hani ace 2 kullansam adam haklı olabilir derimde kullandığım telefon kasmıyor şimdi senin dediklerine inansam kendi gördüklerimi yalanlarım.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Akıllı özelliklerk S4 pompaladılar Note 3'te kalem özelliklerine girersen pratik kalem özelliklerini saymaya sayfalar yetmez.

blackcat67

blackcat67

Üye
Kibrista cokmu iyi yazilimxi var sacmalamayin samsung bilerek geciktiriyor diger modelleri satmak için ama bir kere samsung alan ikinci kez o hataya dusmez samsung turkiye baskani kimse gorevden aalınmalı

Koradam

Üye
Kibrista cokmu iyi yazilimxi var sacmalamayin samsung bilerek geciktiriyor diger modelleri satmak için ama bir kere samsung alan ikinci kez o hataya dusmez samsung turkiye baskani kimse gorevden aalınmalı
Türkçeyi öğren öyle ileti kas

nazmican6180

Üye
Ne sanki anlamıyonmu bnde öyle yazıyom sanki millet yazım kurallarına uyuyor hemde bunun sansungla ne alakası var anlamadım.Adam bnce gayet haklı samsung fanı olduğunu belli etme bali

. Nokta.

.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Herkesin düşüncesine saygımız var derler ama adama fanda derler. :)
Sizler normal kullanıcılar OTA bekleyedursun bizler Lollipop'un tadını çıkarıyoruz. ;)

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Akıllı özelliklerk S4 pompaladılar Note 3'te kalem özelliklerine girersen pratik kalem özelliklerini saymaya sayfalar yetmez.
ztn samsung güzel firma ama güncelleme konusunda hala ilgilenmiyor telefonlarla biraz ilgisini arttırmalı

bu arada ordan bir arkadaş s4 kasıyor demiş bnm 2. telde s4 ve hiçbir kasma göremiyorum snn kullanma tarzında sıkıntı olabilir :)
not:bnde bir iphone severim hatta bir akrabamda 4s vardı hala ve hiçbir oyunun kastığını görmedim iphone tırt diyenler çok yanılır yani belki adamlar 1gb ram koyuyor ama o 1gb ram ile snn 3gb ram ile oynadığın oyundan çok performans verdiğine emin olabilirsin ;)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Annemde 4s var wifisi durduk yere bozuldu telefon geçişleri kasım kasım kasılıyor. Batarya değişmesine rağmen kendilığinden durduk yere kapanıyor. Şu sıralar şarjda olmamaya başladı. 6+ ile Note 3'ü kıyasladım öyle hiçte daha performanslı bir hali yoktu. Ikiside son grafikte rahat oynatıyor.

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Annemde 4s var wifisi durduk yere bozuldu telefon geçişleri kasım kasım kasılıyor. Batarya değişmesine rağmen kendilığinden durduk yere kapanıyor. Şu sıralar şarjda olmamaya başladı. 6+ ile Note 3'ü kıyasladım öyle hiçte daha performanslı bir hali yoktu. Ikiside son grafikte rahat oynatıyor.
sizde kullanım sorunu var telefonu durduk yere bozulacak şekilde kullanırsan bozulur kaç tane tel değiştirdim hiçbir telim durduk yere arıza yapmadı ve iphone 6+ ın daha performanslı olduğuna emin olabilirsin sadece aynı oyunu son grafikte snnki de açıyordur rahat şekilde ama 1-2 yıl sonra çıkacak oyunları rahat açabilecek mi ona bakmak lazım ;)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sizde kullanım sorunu var derken ne bu hadsizlik anlamadım? Bozulcak şekilde falan kullandığı yok kimsenin telefonu bozulsun diye kullanacak olan bir insan olsaydık şuan 4s yerine 6+'ı alıp 6s'i beklerdik :oke: 1-2 yıl sonra ki oyunları evet Note 2 nasıl acıyorsa Note 3'te baba gibi açacaktır ve not kasmadan, malum iOS 12 gelir 6+ ölür :ehe

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Sizde kullanım sorunu var derken ne bu hadsizlik anlamadım? Bozulcak şekilde falan kullandığı yok kimsenin telefonu bozulsun diye kullanacak olan bir insan olsaydık şuan 4s yerine 6+'ı alıp 6s'i beklerdik :oke: 1-2 yıl sonra ki oyunları evet Note 2 nasıl acıyorsa Note 3'te baba gibi açacaktır ve not kasmadan, malum iOS 12 gelir 6+ ölür :ehe
bn hala 4s ölmedi derken 6+ ı 2 yıla öldürme peşindesin :yuru
bu arada haklısın ios 12 gelir ama 6+ ölmez çünkü iphone güncelleme konusunda çok başarılı :gun1:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
6+ çok güzel telefon birşey demiyorum Note 3 yıllarında olsa Note 3'ü hiç almazdım zaten ;) ama apple'ın eskisini öldürme politikasından bahsediyorum benim kimseyi öldürdüğüm yok ;)

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
6+ çok güzel telefon birşey demiyorum Note 3 yıllarında olsa Note 3'ü hiç almazdım zaten ;) ama apple'ın eskisini öldürme politikasından bahsediyorum benim kimseyi öldürdüğüm yok ;)
apple tek tek tel çıkardığı için eskisini öldürme gibi birşey yapıyor ama yinede iphone 5 bile güncelleme alıyor yani 6+ ın daha güncelleme alacak çok yılları var
konu asıl samsung güncellemeleri vermiyor diye ki ztn samsung güncelleme verse samsunga hiçbirşey demezdim samsungu da severim ama güncelleme olayı sinir bozucu 2,500 e tel alıyorsun aldığın sene çıkan güncelleme aylarca gelmemesi çok saçma istese samsung bunu kolayca yapar ama uğraşmıyor