blackcat67
Üye
Pazartesi yazmisim onuHangi telefon için bahsediyon sen? Sammobilede note 3 ve s4 için sadece rusya romları verildi zaten.
o gunmu verdiler görmedim sadece rusyaya geldi normalde ilk Rusya vermiyoduPazartesi yazmisim onuHangi telefon için bahsediyon sen? Sammobilede note 3 ve s4 için sadece rusya romları verildi zaten.
o gunmu verdiler görmedim sadece rusyaya geldi normalde ilk Rusya vermiyoduKesinmiymiş peki ?S5 e gelmiş S4 e mart ayında gelcekmiş heralde
Eve t bende farkına vardım bde danki galeri yavas gibi gldi banaGüncelleme sonrası yukardan asagiya doğru çektiğimizde gelen panelde ki sessiz kısa yolu kayboldu sadece titreşim ve sesi açma seçeneği var sessiz kısmı gelmiyor
Bunu dene [emoji1]Güncelleme sonrası yukardan asagiya doğru çektiğimizde gelen panelde ki sessiz kısa yolu kayboldu sadece titreşim ve sesi açma seçeneği var sessiz kısmı gelmiyor

Sıkılmaya başladım telefonu alalı 8 ay oldu daha root bile etmedim en sonunda beni çileden çıkaracak sayacınada garantisinede diyip basacam rootu romu 

Nası basit@serdar_gs benim bildiğim kadarıyla Türkiye lollipopu kurduktan sonra wipe data yaparsan istediğin yerlerde N9000Q yazacak ve Turkey yazacakAyrıca rootla ben sana tekrar sıfırlamayı gösteririm çok basit
ciddiyim.
çok araştırmadım ama gördüğüm kadarıyla bootloaderin sıfırlanmış gibi gösterdiği bir yöntem varBazı sitelede verileceği yazıyo ama bekliyoruz.S4 mini için gelecek mi?
Amma yaptınYeminimi bozacam romu rootu basacam az kaldıher allahın günü günde 10 defa sammobileden ve telefondan güncelleme takip etmekten sıkıldım
rusya romunu kurmak garantiyi bozar diyen samsung facebook ve canlı destek hattına inat rootu basıp sayacı 1 yapacam cidden az kaldı.
2 tık sayaç sıfırlama 2 tık root yapma gözünü seviyim çok basit işlemler