İpucu Samsung Yeni Güncelleme Anlayışı.

Sponsorlu Bağlantılar

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Yeni Güncelleme Anlayışı.
Evet arkadaşlar bu konuyu açtım ve kendi düşüncelerimi paylaşıcam malumunuz firma tam bir illet yeni güncelleme anlayışı bu firmanın en az 1.5 gb ramli olucak mesela kitkat alıcak olan cihazlar arasında 1gb ramli bir tane bile cihaz yok onlara kalsa galaxy s3 çöp bi halt olmaz atın çöpe o telefonmu kim üretti bizmi gibisinden artık telefonu resmen reddetmişler 4.3 gibi hantal bir sürümde bırakma düşüncesindeler lanet olsun bunlara çok öfkeliyim ikinci samsung telefonum oldu dedim galaxy s3 gelecek vadeden bir telefon rahat kitkat hatta sonraki güncellemeyide alır ama neymiş touchwiz çok ram harcıyormuş yalana kuyruk takmışlar ulan ahmaklar 4.3'de touchwiz'de neyi değiştirdiniz weather widgeti bile aynı lan bunlar güncelleme vermemek için herşeyi yaparlar size önerim bunlardan uzak durun aha note 3 almayı düşünüyrdum bugün note 4 haberleri var :gun1::gun1::gun1::gun1::gun1:

• Beğen
Tepkiler: The SLayeR

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Samsung almayın da.WP alsanıza :kro2:

• Beğen
Tepkiler: mehsevim

ciwano0114

Üye
Arkadaş bence sürekli üst güncelleme ye değil en stabil güncelleme hangisi ona bakalım. Mesela en iyi güncelleme 4.2 bence. 4.4 gelir ama yine 4.2 den stabil olmazs3te bence

reflex

reflex

Üye
Android 5 in çıktığını farzet ve 512 mb ram li telefonda stabil çalıştığını düşün (kitkatı sayma 512 diyolar ama değil) şimdi samsung bu güncellemeyi S3 e verirmi 2 senelik telefonlara bile google desteğini kesiyo sence samsung S3 e güncelleme verirmi?

• Beğen
Tepkiler: 3onur5
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
bende daha önceleri sizin gibi nasıl s3 e kitkat ı vermezler diye samsunga kızıyordum , fakat son gelen haberler s3 e kitkatın geleceği yönünde. Şu anda note 2 ile beraber yazılımın son testleri yapılmaktaymış ; tahminim bir ay içersinde s3 için kitkat dağıtımı başlar..
konuyla ilgili linke aşşağıdan ulaşabilirsin;

Android 4.4.2 KitKat, Galaxy Note 2 ve Galaxy S3 için son test aşamasında - MaxiCep

ciwano0114

Üye
Yine forum sitelerinden gelen son bilgiler. Güncelleme nin Mayıs başlarında dağıtılacağı tahmin ediliyor)

MaxipmaN

Üye
S3 iki yıllık cihaz note2 4.3 cok hantal degil 4.1.2ye fark atar ama s4 4.2.2de baya iyi gibi geldi bana

The Benefit

The Benefit

Üye
Yapacak bir şey yok. Sen bence marka değiş. Wp'ye bekleriz seni. :koş:

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Aslında Apple Bu Konuda İyi Az Çeşit Cihaz Aynı Güncelleme Aynı Anda Veriyor Apple İos 8 Üzerinde Çalışmalarına Çoktan Başladı Bile 1 Tek I Phone 3 Hariç Her Telefona Güncelleme Veriyor Malum 10 Senelik Telefon (Yanlız Apple'ın İos'unu Seven Var Sevmeyen Var Orası Farklı Bir Konu)

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Yilin 2014 oldugunu dusunursek, evet s3 çöp.

• Beğen
Tepkiler: nanotex
messevim

messevim

Üye
Samsungun güncelleme anlayışı, güncelleme ile telefonu öldürmek. Emin olun Eğer KitKat S3 e gelirse s3 ten bir daha hayır çıkmaz.

Bakınız; Samsung galaxy ace2 . Yağ gibi çalışan telefona bir güncelleme verdiler, telefonun hayatı kaydı.

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
S3 ve samsung kötülüyorsunuz ama diğer firmalar arasında en çok güncellemeyi samsung veriyor zaten s3 e gelir 4.4.2.S2 nasıl 4.x.x güncellemesi aldıysa S3 te kitkat güncellemesi alacaktır.

Son düzenleme:

ciwano0114

Üye
Samsungun güncelleme anlayışı, güncelleme ile telefonu öldürmek. Emin olun Eğer KitKat S3 e gelirse s3 ten bir daha hayır çıkmaz.

Bakınız; Samsung galaxy ace2 . Yağ gibi
çalışan telefona bir güncelleme verdiler, telefonun hayatı kaydı.

Kardes güncelleme bozarsa bir önceki güncellemeye gideriz. Sıkıntı olmaz:-)

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Benim bildiğim note 2 vs s4 mini için 4.4.2 kitkat final test aşamasında S3 ve S3 mini ise her hangi bir plan bulunmuyor bu ram işide baya saçma telefonda 2 gb ram var en az 700 mb kullanılıyor benim pc bile boşta 500 de (windows 7) sabit bu telefonlarda ne yapiyorlarsa

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
rami bahane ederek vermemeleri beni deli ediyor s3 nasıl çöp ? alın buda size kapak olsun

Zor değil bu özelliklerin eklenmesi biz ekliyorsak samsung hayli hayli ekler ;)

beytullah6767

beytullah6767

Üye
Evet arkadaşlar bu konuyu açtım ve kendi düşüncelerimi paylaşıcam malumunuz firma tam bir illet yeni güncelleme anlayışı bu firmanın en az 1.5 gb ramli olucak mesela kitkat alıcak olan cihazlar arasında 1gb ramli bir tane bile cihaz yok onlara kalsa galaxy s3 çöp bi halt olmaz atın çöpe o telefonmu kim üretti bizmi gibisinden artık telefonu resmen reddetmişler 4.3 gibi hantal bir sürümde bırakma düşüncesindeler lanet olsun bunlara çok öfkeliyim ikinci samsung telefonum oldu dedim galaxy s3 gelecek vadeden bir telefon rahat kitkat hatta sonraki güncellemeyide alır ama neymiş touchwiz çok ram harcıyormuş yalana kuyruk takmışlar ulan ahmaklar 4.3'de touchwiz'de neyi değiştirdiniz weather widgeti bile aynı lan bunlar güncelleme vermemek için herşeyi yaparlar size önerim bunlardan uzak durun aha note 3 almayı düşünüyrdum bugün note 4 haberleri var :gun1::gun1::gun1::gun1::gun1:
s4 mini 1.5 gb ramlide noluyor ?
rami bahane ederek vermemeleri beni deli ediyor s3 nasıl çöp ? alın buda size kapak olsun

Zor değil bu özelliklerin eklenmesi biz ekliyorsak samsung hayli hayli ekler ;)
kardeş valla helal olsun s4 miniyede olur mu bu ?

hasaneness

hasaneness

Üye
S4 mini de zaten var diye biliyorum

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
bakın s3 için hazırladığım rom çok yakında sadece upload etmekten çekiniyorum :D

hasaneness

hasaneness

Üye

Üst Alt