Haber Samsung, yeni güncelleme ile Galaxy Note7'nin şarj kapasitesini sınırlandıracak

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung, yeni güncelleme ile Galaxy Note7'nin şarj kapasitesini sınırlandıracak
Samsung, yazılımsal olarak da Galaxy Note7'nin batarya sorununa çözüm sunacak...

Samsung yaptığı soruşturma sonrasında cihazın bataryalarında önemli bir sorun olduğunu kaydetmiş ve cihazın dünya genelinde satışlarını durdurmuştu. Ayrıca satılan Galaxy Note7 modellerini değiştirecek olan firma, kısa sürede bir çok ülkede değiştirme programına başlayacak.

Değişime kadar sorunlu cihazların potansiyel yanma tehlikesini en düşük seviyeye indirmeyi amaçlayan firma, Güney Kore'de yeni bir güncelleme sunmaya hazırlanıyor ve bu yeni güncelleme ile cihaz sadece%60 seviyesine kadar şarj edilebilecek. Güncelleme sonrası %60 sonrası geçilemeyecek.

Şu an için sadece Güney Kore pazarında sunulacak olan bu yeni güncelleme 20 Eylül'de yayınlanacak veOTA üzerinden yüklenebilecek. Diğer ülkelerde de benzer şekilde güncellemenin sunulabileceğini belirtelim.

Galaxy Note7'nin yanma vakalarının sayısı Samsung tarafından 35 olarak belirtilmişti. Bu vakaların 17 tanesinin ABD, 17 tanesinin Güney Kore ve 1 tanesinin de Tayvan'da yaşandığı kaydedilirken, Health Canada ise geçtiğimiz günlerde sadece ABD'de 70'den fazla Galaxy Note7'nin yanma olayı yaşandığını kaydetti.

Samsung, yeni güncelleme ile Galaxy Note7'nin şarj kapasitesini sınırlandıracak

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
apple =:haha::biggrin:
samsung şu an insanlar zarar görmesin diye sıvama bölümüne geçmiş durumda :D sıvayınca daha az kokar diye düşünüyorlar sanırım :D

0MG90

0MG90

Üye
Cidden rezillik. 3600 lira ver bataryası patlasın, garantiyle uğraş.

MaxipmaN

Üye
bizde 3600tl onlarda beleş

kadikoy

kadikoy

Üye
3500 mAh X 0.6 :2100 mAh lık pil eder.
5.7 inclik ekrana bu pil kapasiteside çok az gelir.
uzun süreli kullanıcılar yandı.:sahan2:

0MG90

0MG90

Üye
Cihaz patlıyor. Bunun bahanesi falan yok. İstediği kadar yenisini versin, o senin elinde patlasaydı ya da çocuğunun elinde patlasaydı savunmaya devam eder miydin acaba?
Siz firmalara muhtaç değilsiniz, onlar size muhtaç.

byAndroid

byAndroid

Üye
Cihaz patlıyor. Bunun bahanesi falan yok. İstediği kadar yenisini versin, o senin elinde patlasaydı ya da çocuğunun elinde patlasaydı savunmaya devam eder miydin acaba?

Tamam işte adamlar kullanmayın diyorlar. Kapatıp köşeye koyun diyorlar. Tüm cihazları geri çağırdılar. Hala bana bişey olmaz diyip cihazı kullanan insanlar var. Türkiye'de de birinde şarjda iken patladı cihaz. Millet hala telefonu kullanmaya devam ediyor. Telefonun patlayacagini bile bile. Savunma yok burada. Kaç tane cihaz patladı sen hala kullanmaya devam eder misin? Adamlar gerekli açıklamayı yapmış hatayı kabul etmişler. En kısa sürede değişim yapacaklar. Sen de hala o cihazı kullanmaya devam edersen kusura bakma da belkide ölüme davetiye çıkarıyorsun. Bu haberlerden sonra cihaza elimi bile sürmem merak etme. Cebimde canlı bomba gezdiremem.
Gene sen, gene gereksiz mesajların [emoji23] samsung da stajyermisin?

Sent from my E5803 using Tapatalk
...

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Az kalmıştı cihazı bende alıyordum, şayet almış olsaydım ki cihaz patlasaydı
Savcı gelene kadar beklerdim :D :D

Patlayan cihazın yazılımla ne ilgisi var tuhaf ki zaten herşey belli işlemci ile batarya frekansları tamamen birbirine zıt parazit yapıyor ki cihazı baruta çeviriyor

Samsung cihazları müşteri kazanmak veya bizleri düşündüğü için toplayıp yenilerini vereceğim demiyor
Samsung geri adım atmayıp hatasını kabul etmese Samsung kapatılır bu işler oyuncak değil
insan hayatı söz konusudur.

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Elinde patlasa onun da tazminatini verir adamlar elinden geleni yapiyor istemeden hatali cihaz yapmislar dua et hatasiz demiyorlar onu diyen firmalar da var suc bizde degil de diyebilirdi siz kullanmayi bilmiyorsunuz diyebilirdi ama adamlar degisim icin can cekisiyor degistirin artik diye yalvariyorlar daha ne yapsinlar degistirmezsen de suc sende yani yapacak bisey yok adam 3600 tlye sattigi cihazi sen degistir diye bozuk olani cope atip sana yenisini veriyor
Az kalmıştı cihazı bende alıyordum, şayet almış olsaydım ki cihaz patlasaydı
Savcı gelene kadar beklerdim :D :D

Patlayan cihazın yazılımla ne ilgisi var tuhaf ki zaten herşey belli işlemci ile batarya frekansları tamamen birbirine zıt parazit yapıyor ki cihazı baruta çeviriyor

Samsung cihazları müşteri kazanmak veya bizleri düşündüğü için toplayıp yenilerini vereceğim demiyor
Samsung geri adım atmayıp hatasını kabul etmese Samsung kapatılır bu işler oyuncak değil
insan hayatı söz konusudur.
Hic kapatilacagini sanmiyorum is makinesi kullanirken olen insanlar da var o makinenin hatasi olsa firma kabullenmese makine eski vb hata uydursa kapaniyor mu hayir firmaya dokunmuyor bile ama hatayi kabul ettikten sonra patlarsa insana zarar gelirse sikayet etmemeleri icin ne hale duserler zaten o yuzden yazilimla ayarliyorlar 60 i gecmeyince sarj patlamiyor demek ki
Patlamak icin tam dolmasi lazim :zong:

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
0MG90

0MG90

Üye
Elinde patlasa onun da tazminatini verir adamlar elinden geleni yapiyor istemeden hatali cihaz yapmislar dua et hatasiz demiyorlar onu diyen firmalar da var suc bizde degil de diyebilirdi siz kullanmayi bilmiyorsunuz diyebilirdi ama adamlar degisim icin can cekisiyor degistirin artik diye yalvariyorlar daha ne yapsinlar degistirmezsen de suc sende yani yapacak bisey yok adam 3600 tlye sattigi cihazi sen degistir diye bozuk olani cope atip sana yenisini veriyor

Bırak Allah aşkına. iPhone'a kadar yetişsin diye bütün testleri yapmamışlar şimdi cihazları patlıyor.
Patlayan cihazı olup kim inkar etti onuda bir deyin.
Sinyal çekmemesi sizi öldürmez ama patlayan cihaz öldürür. Geçen Amerika kanalında gösterdiler Note 7 arabada şarj olurken patlamış araba alev içinde.
Bu firmaların savunulacak bir tarafı yok. Yeni cihaz verse bile. Yeniden yazıyorum firmalar size muhtaç! Hala savunmaya çalışan olursada düz Samesung fanboyudur. Kapitalist şirketler sizi iyi uyutmuş. Bir daha da cevap vermeyeceğim bu konuya.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Hic kapatilacagini sanmiyorum is makinesi kullanirken olen insanlar da var o makinenin hatasi olsa firma kabullenmese makine eski vb hata uydursa kapaniyor mu hayir firmaya dokunmuyor bile ama hatayi kabul ettikten sonra patlarsa insana zarar gelirse sikayet etmemeleri icin ne hale duserler zaten o yuzden yazilimla ayarliyorlar 60 i gecmeyince sarj patlamiyor demek ki
Patlamak icin tam dolmasi lazim
Tabi bende cihaz üretip hepsine mini atom koyacağım
Sevmediğim ülkelerde satıp toplu katliam yapacağım..!

• Beğen
Tepkiler: SoulsEagle
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
hikmet366

hikmet366

Üye
Valla cihazları geri alıp paramı veya yeni bir cihaz veriyorlarsa bunu ben dert etmem

Gider ne gerekiyorsa yaptırım

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

byAndroid

byAndroid

Üye
Valla cihazları geri alıp paramı veya yeni bir cihaz veriyorlarsa bunu ben dert etmem

Gider ne gerekiyorsa yaptırım

Zaten öyle hocam dünya genelinde cihazlar toplanacak. Ama hala bazı note 7 sahipleri telefonu kullanmaya devam edip bu tarz haberlerin çoğalmasına sebebiyet veriyorlar. İnsan bu laftan anlamıyor cidden. %60 a kadar pil olayı da hala cihazı kullanmaya çalışanlar için alınan bir önlem. Mesela sen bu haberleri duyduktan sonra cihazı eline alır mısın? Ben almam. Alan da ahmaktır. Adamlar gerekli açıklamayı yapmış vs sen bunu hiçe saymissindir demektir. Kusura bakma da hiçe sayıp kullananlar da suç var. Bırak abi cana geleceğine mala gelsin 3600 lira 15-20 gün kenarda dursun kapalı nolacak

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
hikmet366

hikmet366

Üye
Zaten öyle hocam dünya genelinde cihazlar toplanacak. Ama hala bazı note 7 sahipleri telefonu kullanmaya devam edip bu tarz haberlerin çoğalmasına sebebiyet veriyorlar. İnsan bu laftan anlamıyor cidden. %60 a kadar pil olayı da hala cihazı kullanmaya çalışanlar için alınan bir önlem. Mesela sen bu haberleri duyduktan sonra cihazı eline alır mısın? Ben almam. Alan da ahmaktır. Adamlar gerekli açıklamayı yapmış vs sen bunu hiçe saymissindir demektir. Kusura bakma da hiçe sayıp kullananlar da suç var. Bırak abi cana geleceğine mala gelsin 3600 lira 15-20 gün kenarda dursun kapalı nolacak
Aynen aslında televizyona çıkması gerek haber

Ama bizim insanımız telefonum iyi diyip bir sorun yok diyip kullanmaya devam ediyor.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
hikmet366

hikmet366

Üye
Aslında Samsung Olarak Samsung Telefonlara bildirim yollayabiliyor yollasın aslında yolluyordur aslında ama ben bilmiyorum

byAndroid

byAndroid

Üye
  • Beğen
Tepkiler: hikmet366
hikmet366

hikmet366

Üye
Açıkçası daha ayrıntılı bildirim olsa iyi olur mus cihaz üretim hatalı lütfen çağrı merkezimiz ile itibar ediniz diye mesaj yollasa

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
furyzer0

furyzer0

Üye
Doğrudan telefonlarımız patlıyor diyememişler hemen arayın demişler işte. Açık açık telefonunuz patlayabilir demezler asla.

Sent from mTalk using windows10 enterprise edition

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
O zaman da ulke senin o cihazin satisini yasaklayabilir ama seni kapatamaz
Yapması gereken resmi uygulamalar var
Mesela resmi televizyonda uyarı verip tüm cihazlarına bildiri yapabilirdi
ama yapmadı
Sadece site veya bir kaç site dışında yapılan resmi bildiri yok
Arkadaşımın bile halen bilgisi yok, mesele Samsung değil mesele ihmalsizlik
insan hayatı bu kadar ucuz ve önemsiz
Bizimde tepkimiz bu yönde