samsung wonder için faydalı programlar nelerdir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaya1020

Üye
    Konu Sahibi
samsung wonder için faydalı programlar nelerdir?
merhabalar geçen hafta hafta galaxy ace mi xperia miro mu diye bir konu açmıştım sonunda karar verdim glaxy wonder aldım :D işin açığı media markt da kampanya vardı 649 tl ye düşmüştü bütçeme 50 tl ekledim aldım şimdi merak ettiğim konu galaxy wondera hangi programları yüklersem biraz daha performanslı kullanabilirim aldığım gün temple run 2 yükledim pek bi sıkıntı olmadan oynuyorum ama bir süre sonra biraz donmalar yaşıyor bide oyundan çıkarken biraz kasılıyor bu yüzden bildiğiniz faydalı programlar varsa paylaşırsanız çok sevinirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
 


Kerim.

Kerim.

Üye
Cm9 kur
 
  • Beğen
Tepkiler: -Emre
-Emre

-Emre

Üye
bu yorumu daha önce de yapmıştım ama .. cm9+yoon kernel+fmr cleaner :D
 

kaya1020

Üye
    Konu Sahibi
normalde temple run da bir kasma olmuyordu bu gün oynadığımda bayağı kastı telefonuda alalı 1 hafta olmadı. bugün bi haller oldu telefona oyundan çıktıktan sonra ekranın görünmesi 10-15 sn mi alıyor rehbere girmek 10 sn oldu telefonun işlemci hızı özelliklerine göre 10 sn çok kötü nedenini bilen var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim
 
MrExpert

MrExpert

Üye
Wonder temple run 2 de nasıl Donma yapıyor anlamış değilim :hmmm. Ben 3gs ile yarısı kadar donanımla sorunsuz oynuyorum hatta youtubeye videosunu attım :hmmm
 
-Emre

-Emre

Üye
hangi wonder kasıyor? evet dyayr gibi oldum stock romdakiler.... valla benim 1,2 brave hiç sorun yok hatta başka olarak sorunsuz hp pes 12 falan oynuyorum youtubeda da var mw de sorunsuz..
 

kaya1020

Üye
    Konu Sahibi
valla bende anlamış değilim 2-3 gün pek bir sorun yoktu çıkarken biraz sıkıntı yaşıyordu ama dün sıkıntılar başladı oyunu oynuyorsun ama donmalar çok görülüyor bide rehbere girerken 5-10 sn sonra giriyor bende anlamadım. Aldıktan sonra pişman etmesi lazımmış gibi davranıyor :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt