&&BERKAY&&
Üye
abartmak denen illet bu olsa gerek nedense hiçbirini internette göremedimhahahahahahahahahahahdur dur sinirlenme
üzülme merak etme baktım 45mb mı ne çekmiş wave evde güldüm hemde mono kayıt
bekle kotam yeterli değil ayın onunda paylaşıcam sabret bakalım benim çektiğim kaç mb mış GÖR BAKALIM dün çektim bu mbps değerlerinide eklicem
halen katılmıyorum kusura bakma tartışmak istemiyorum ama hiçmi hiç katılamıyorum
-video çekiminde geçmişmi geçmemişmi görürsün
-işletim sisteminde geçmek ne ya bunun bir değerlendirebiliceğimiz sınırımı var sen hız değerlerini biliyorsun heralde ???
-hızı gayet hızlı sen wavedeki log lara biraz göz gezdir özellikle internette takılırken
-gorilla glass n8 artı tam aliminyum kaplama![]()
-ses konusunu sen tartış wolfson ses çipi dolby 5.1 448kbps ses oynatma açık ara n8
-ney wifide wave mi hızı n8 b/G nasıl daha hızlı olduğunu söylüyorsun ölçtün heralde varsayımla konuşacaksak hiç konuşmayalım
-dns ile hdmi ın 'ms'değerleri arasında uçurum olduğunuda eklersen sevinirim bak bakalım görüntü kalitesi aktarma değerlerine daima altın uçlu hdmi kablolar wireless tabanlı göndermede üstünlük sağlar ve dolby teknolojisi hdmi la gönderilir tabi sizde olmadığı için böyle teknoloji birşey söyleyemem
-tabi daha iyi HDMİ BU
-WAVE OTG Yİ ANCA YOUTUBE A N8 USB OTG DİYE ARATTIRIRSA GÖREBİLİR
Neymiş mobil ap tokmuş video flaş yokmuş ekleseydinya wave de n8deki gibi xenon yok 12 megapixel yok zeiss optik yok ,48gb yükselen hafıza yok , çift noktadan şarj olayı yok,nokia gibi büyük bir destek yelpazesi yok , 2. elde n8 kadar değeri yok,ücretsiz gps yok,internette flaş yok bahsetseydinya
-sen ilk önce bada 1.2 yi legal bir biçimde kiesden yüklemeyi başarda 2.0 da 3 seneye gelir
arkadaş bak nediyorum bu tartışma bitmez böyle konuşursak daha saçma sapan uzar gider sen waveini kullan ben n8 i hatta n8 den fazla n900 kullanıyorum varılacak nokta yok yani ayrı kulvarların cihazları horoz dövüşü gibi oluyor

halen katılmıyorum kusura bakma tartışmak istemiyorum ama hiçmi hiç katılamıyorum

NOKIA ve işletim sistemi sen bir başkasın ya hele şu son microsoft ile yaptığın anlaşma bence çok iyi oldu.