challenger64
Üye
5800'ı bilmemde sakın N8'e sataşıyım deme Wave'deki özellikler C6-01'de var bir tek işlemci olarak geride o farkıda ses ve kamera kalitesiyle kapatıyor Wave serisinden hiç bi telefon N8'le kıyaslanamaz.

ama nokia dan 5800 yüzünden nokiadan soğudum ve bi daha nokia almayı düşünmüyorum...yine bi kıyaslama macerası![]()
wave 525 in işlemci hızıda çok düşükmüş...
montede ne kadar işlemci va ram vam varmış??
) sorunları her zaman olacaktır. Symbian 20. yüzyılın işletim sistemidir. 21. yüzyılda işi yok. İşte sorun o "toz kondurmamak". Nokia sahipleri nedense paralarını çar çöp ettiklerini kabul etmiyorlar. Allah'ım 1000 TL o telefona verilir mi ya? Aklım almıyor. İnsan bu kadar ön yargılı olur mu? 6300-5800-X6-N8 eminim bu sırayla gitmiştir Nokia kullanıcıları. 5800 ve X6 gibi berbat telefonlardan sonra N8 onlara süper bir telefon gibi geliyor ve bu şekilde davranıyorlar. Tesadüfen ellerine o telefonları alıp deneme fırsatı bulurlar bir gün. O zaman anlarlar. 
bi arkadaşım almıştı n8 1 hafta kullandı beğenmedi yerine wave 2 aldı.. teli bende biraz inceledim. bana göre eksileri donma ve kasma yapması pilin ve arka kapağın sökülmemesi, usb den flash belleğimi bağladım tele tanımadı , kamerası sanki bulanık gibi .. yani bana göre böyle... ilk çıktıpında bende sen gibiydim n8 e toz kondurmuyodumama nokia dan 5800 yüzünden nokiadan soğudum ve bi daha nokia almayı düşünmüyorum...
--------------- Ekleme ---------------
montede ne kadar işlemci va ram vam varmış??
![]()
ayrıca monteyi neden kıyasladınız şimdi monte 525 i ezer geçer her kulvarda 525 in ekranına biraz basınç uyguladımmı içe çöküyor renk renk dağılıyor-pixelleri sayılıyor 3.2 iç ekranda-ses çıkışı çok yetersiz monteye göre daha sayılaca onca özellik var ama gidip 525 kullanıcı yorumlarını incelerseniz anlarsını dh de veya maxcep te
ben kaç kişiye nokia aldırmış adamım sonuç bumu olmalıydı
... demekki böyleymiş.

kıyas için sormadım. merak ettiğimden sordumwave 525 akıllı telefon segmentindedir ve bir işletim sistemi vardır her nekadar s8500 ile badasının uzaktan yakından alakası olmasada işletim sistemi olan bir cihazın 312 mhz işlemci hızının olması sizce mantıklıysa tamamayrıca monteyi neden kıyasladınız şimdi monte 525 i ezer geçer her kulvarda 525 in ekranına biraz basınç uyguladımmı içe çöküyor renk renk dağılıyor-pixelleri sayılıyor 3.2 iç ekranda-ses çıkışı çok yetersiz monteye göre daha sayılaca onca özellik var ama gidip 525 kullanıcı yorumlarını incelerseniz anlarsını dh de veya maxcep te
![]()
312 mhz bence iyi 
benim kimseye yalan borcum yok görmediğim şeyi gördüm demem bana göre eksileri dedim sana göre mükemmel olabilir onu bilemem peki her taktığın flash belleği açıyomu cihaz? ben taktım benimkini açmadı hdmı ve kamerası var gerisi bildiğin symbian nokia yani anlatcak pekte bişi yok nokia kullanan biliyo zaten...ben n8 kullanmış kullanmamış veya jiç görmemiş biririnin yorumunu ayırt edebilirim siz görmemişsiniz bile

benim kimseye yalan borcum yok görmediğim şeyi gördüm demem bana göre eksileri dedim sana göre mükemmel olabilir onu bilemem peki her taktığın flash belleği açıyomu cihaz? ben taktım benimkini açmadı hdmı ve kamerası var gerisi bildiğin symbian nokia yani anlatcak pekte bişi yok nokia kullanan biliyo zaten...![]()
peki montede çoklu proram açılabiliyomu symbiandaki gibi? şarj süresi nasıl? ekranı kapasıtifmi?
ama 600 tl verebilecek durumdaysanız size LG-P503 ü incelemenizi tavsiye ederim kullananlar memnun android var içinde bikere ama şarzı fazla gitmiyormuş o sorun