Samsung wave serisi işlemci ve ram özellikleri

Sponsorlu Bağlantılar

challenger64

Üye
    Konu Sahibi
Samsung wave serisi işlemci ve ram özellikleri
Wave 525 : 312 mhz işlemci 250 mb ram
Wave 723 : 455 mhz işlemci 250 mb ram
Wave 8500 & 8530 : 1000 mhz işlemci..

Not:Wave 525 ve 723 işlemci ve ram miktarı bizzat samsungun kendisi tarafından verilmiştir.
Alıntı değildir....

:ehe:yuru

• Beğen
Tepkiler: drronk

Starsley

Bilgi için saol ama bi telefon bunlardan ibaret değil

challenger64

Üye
    Konu Sahibi
dğer özelliklerine kısa bi araştırmayla ulaşabilirler. ben bu bilgileri çok aradım ama bulamadım:S ve soruyu direk merkeze sordum ilgilenenler bilgilensin diye paylaştım :)))

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
teşekkürler

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
işlemciden başka birşey yok zaten xD

challenger64

Üye
    Konu Sahibi
o telefonlardaki özellikleri nokia yeni yeni kullanmaya başlıyo benim bildiğim 2 telinde var c7 ve n8 (multitouch , 3 ana ekran ws.) ben 5800 kullanıcısıydım telde 192 mhz işlemci ve 120mb ram vardı :P

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
5800'ı bilmemde sakın N8'e sataşıyım deme Wave'deki özellikler C6-01'de var bir tek işlemci olarak geride o farkıda ses ve kamera kalitesiyle kapatıyor Wave serisinden hiç bi telefon N8'le kıyaslanamaz.

baranselona

baranselona

Üye
yine bi kıyaslama macerası:ehe

wave 525 in işlemci hızıda çok düşükmüş...

Lacrymosa

Üye
5800'ı bilmemde sakın N8'e sataşıyım deme Wave'deki özellikler C6-01'de var bir tek işlemci olarak geride o farkıda ses ve kamera kalitesiyle kapatıyor Wave serisinden hiç bi telefon N8'le kıyaslanamaz.

Sana gülüyorum sadece. Bu kadar da cahillik olmaz. N8'in 2 üstün özelliği var. HDMI çıkışı (telefona sahip olanların %99'u kullanmaz) ve 12 MP kamera. Bunun dışında aklına ne geliyorsa Nokia piyasanın en kötüsü. Wave'in arka kapağı ile N8'i kıyaslarsam belki N8 üstün çıkabilir.

Şaka mısın sen ya? :aha: :d: :kop: :birak::birak::oha2::sahan2::dansöz::yavrum:

challenger64

Üye
    Konu Sahibi
bi arkadaşım almıştı n8 1 hafta kullandı beğenmedi yerine wave 2 aldı.. teli bende biraz inceledim. bana göre eksileri donma ve kasma yapması pilin ve arka kapağın sökülmemesi, usb den flash belleğimi bağladım tele tanımadı , kamerası sanki bulanık gibi .. yani bana göre böyle... ilk çıktıpında bende sen gibiydim n8 e toz kondurmuyodum :) ama nokia dan 5800 yüzünden nokiadan soğudum ve bi daha nokia almayı düşünmüyorum...

--------------- Ekleme ---------------

yine bi kıyaslama macerası:ehe

wave 525 in işlemci hızıda çok düşükmüş...
:P: montede ne kadar işlemci va ram vam varmış??:aha:

Lacrymosa

Üye
Valla doğru yolu bulmuş. Symbian varsa kasma, donma, reset, sertifika ( ölüyorum buna ya :D ) sorunları her zaman olacaktır. Symbian 20. yüzyılın işletim sistemidir. 21. yüzyılda işi yok. İşte sorun o "toz kondurmamak". Nokia sahipleri nedense paralarını çar çöp ettiklerini kabul etmiyorlar. Allah'ım 1000 TL o telefona verilir mi ya? Aklım almıyor. İnsan bu kadar ön yargılı olur mu? 6300-5800-X6-N8 eminim bu sırayla gitmiştir Nokia kullanıcıları. 5800 ve X6 gibi berbat telefonlardan sonra N8 onlara süper bir telefon gibi geliyor ve bu şekilde davranıyorlar. Tesadüfen ellerine o telefonları alıp deneme fırsatı bulurlar bir gün. O zaman anlarlar. :oke:

• Beğen
Tepkiler: cewikkuwwet01
baranselona

baranselona

Üye
bi arkadaşım almıştı n8 1 hafta kullandı beğenmedi yerine wave 2 aldı.. teli bende biraz inceledim. bana göre eksileri donma ve kasma yapması pilin ve arka kapağın sökülmemesi, usb den flash belleğimi bağladım tele tanımadı , kamerası sanki bulanık gibi .. yani bana göre böyle... ilk çıktıpında bende sen gibiydim n8 e toz kondurmuyodum :) ama nokia dan 5800 yüzünden nokiadan soğudum ve bi daha nokia almayı düşünmüyorum...

:P: montede ne kadar işlemci va ram vam varmış??:aha:

wave 525 akıllı telefon segmentindedir ve bir işletim sistemi vardır her nekadar s8500 ile badasının uzaktan yakından alakası olmasada işletim sistemi olan bir cihazın 312 mhz işlemci hızının olması sizce mantıklıysa tamam:ehe ayrıca monteyi neden kıyasladınız şimdi monte 525 i ezer geçer her kulvarda 525 in ekranına biraz basınç uyguladımmı içe çöküyor renk renk dağılıyor-pixelleri sayılıyor 3.2 iç ekranda-ses çıkışı çok yetersiz monteye göre daha sayılaca onca özellik var ama gidip 525 kullanıcı yorumlarını incelerseniz anlarsını dh de veya maxcep te:oke:

challenger64

Üye
    Konu Sahibi
hep nokia kullandık nokia ya yönlendirildik.. 5800 aldım aldığımda bozukmuş 2 kez servise gönderdim toplam 3 ay bekledim sonuç hüsran :S arka kapakta sorun vardı adamlar onu bile değiştirmediler... :angry:ben kaç kişiye nokia aldırmış adamım sonuç bumu olmalıydı:off:... demekki böyleymiş.
bundan sonra samsungcuyuz:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru

wave 525 akıllı telefon segmentindedir ve bir işletim sistemi vardır her nekadar s8500 ile badasının uzaktan yakından alakası olmasada işletim sistemi olan bir cihazın 312 mhz işlemci hızının olması sizce mantıklıysa tamam:ehe ayrıca monteyi neden kıyasladınız şimdi monte 525 i ezer geçer her kulvarda 525 in ekranına biraz basınç uyguladımmı içe çöküyor renk renk dağılıyor-pixelleri sayılıyor 3.2 iç ekranda-ses çıkışı çok yetersiz monteye göre daha sayılaca onca özellik var ama gidip 525 kullanıcı yorumlarını incelerseniz anlarsını dh de veya maxcep te:oke:
kıyas için sormadım. merak ettiğimden sordum:) 312 mhz bence iyi
biz 5800 ı 192 mhz işlemciyle kullandık :d:
bi tel alıcam oda sanırım wave 723 ama monteyi bilmiyorum tavsye edersen onuda düşünürüm.

baranselona

baranselona

Üye
wave 723 e 600 lira vermeni kesinlikle önermem etmiyor çünkü monteyide öneririm fakat telefondan ne beklediğinizi bilmemiz gerek önce- ayrıca 5800 ilk çıktığında 350-400 arası bi işlemci hızına sonrada 439 mhz işlemci hızında kaldığını biliyorum.. wave723 e okadar para vereceğinize LG-p503 androidli cihazı öneririm oda 600 lira ama hiç olmazsa içine adam gibi oyunlar programlar atabilirsiniz vede 600 mhz işlemci hızına sahip 2.2 froyo ya az gibi olsada gayet iyi bir cihaz wave 723 ve 525 adlı cihazlarındaki badanın s5620 deki monteden hiçbir farkı yoktur ve dediğim gibi wave 723 te 600 lirayı kesinlikle haketmiyor

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
ben n8 kullanmış kullanmamış veya jiç görmemiş biririnin yorumunu ayırt edebilirim siz görmemişsiniz bile

challenger64

Üye
    Konu Sahibi
peki montede çoklu proram açılabiliyomu symbiandaki gibi? şarj süresi nasıl? ekranı kapasıtifmi?

Lacrymosa

Üye
Arkadaşım bol keseden atmayalım. Kardeşimin N8'i var. Şu anda da elimde. Benim de Galaxy S'im var. Yakın bir arkadaşımda Wave var. 5800, X6, N97 gibi telefonları da aylarca kullandım. Hangi telefonun ne mal olduğunu iyi bilirim.

challenger64

Üye
    Konu Sahibi
ben n8 kullanmış kullanmamış veya jiç görmemiş biririnin yorumunu ayırt edebilirim siz görmemişsiniz bile
benim kimseye yalan borcum yok görmediğim şeyi gördüm demem bana göre eksileri dedim sana göre mükemmel olabilir onu bilemem peki her taktığın flash belleği açıyomu cihaz? ben taktım benimkini açmadı hdmı ve kamerası var gerisi bildiğin symbian nokia yani anlatcak pekte bişi yok nokia kullanan biliyo zaten...:oke:

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
gidin satışlara bakın kvk genpa sitesine girin wavwe serisinin stokları duruyor ama n8 şuan hepsini sattı bi siz akıllısınız sizin n8'i daha elinize bile almadığınızda eminim .

benim kimseye yalan borcum yok görmediğim şeyi gördüm demem bana göre eksileri dedim sana göre mükemmel olabilir onu bilemem peki her taktığın flash belleği açıyomu cihaz? ben taktım benimkini açmadı hdmı ve kamerası var gerisi bildiğin symbian nokia yani anlatcak pekte bişi yok nokia kullanan biliyo zaten...:oke:

al sana bildiğin symbianın marifeti
www.maxicep.com/cep-telefonlari-gen...nuz-huzurlarinizda-n8-marifetleri-461557.html

baranselona

baranselona

Üye
peki montede çoklu proram açılabiliyomu symbiandaki gibi? şarj süresi nasıl? ekranı kapasıtifmi?

TR yazılımında arkada 3 program açık kalabiliyor-.. ama yazılımını diendanmobile ın yazılımını yüklerseniz 50 tane işlem açık kalabiliyor- şarz süresi az kullanımda 4-5 günü çok rahat buluyor yoğun kullanımda 2 gün götürüyor beni bence çok başarılı- ekranı kapasitif :oke: ama 600 tl verebilecek durumdaysanız size LG-P503 ü incelemenizi tavsiye ederim kullananlar memnun android var içinde bikere ama şarzı fazla gitmiyormuş o sorun

Üst Alt