pRime.
Üye
Ben işin şakasındayım ya sürekli samsung şöyle samsung böyle deyip destek forumunu mahvettiler adamlar.Arthur sen mi beni yanlış anladın ben mi seni çünkü o kadar ki wave için iphone 4 ve n900 karşılaşıtırın demişsin ona yazdım dedim herhalde sinirlendiki o iki süper telefonj kattı işe hadi iphone neysede n900 ne iş ya öyle telefon yok ki
butun dunyada internet sitelerinde waven ve galaxy sin power gx i en cok triangle oynatan ekran karti secildi siz halen n8inki ust model diyosunuz
bunu yazinca git diyo psp al diyo adamsamsung bana psp yapmis ne yapiyim ben pspyi,
dostum o triangle i oynatan ekran kartı değil Hummingbird CPU ve evet 90 milyon triangle oynatıyor
ama sizin the PowerVR niz 22 milyon triangle oynatıyor n8 in broadcomu 35 milyon . buyur bak google a yaz göreceksin hani sanıyorsanız wave oyunlarda video çekmede daha başarılı filan yanılmayın çünkü broadcom 2727 dünyada en iyisi seçildi bile onada broadcomun sitesinden ulaşırsınız inanmazsanız birde şunuda paylaşım ingilizceniz az çok vardır göz atarsnız kaynak;Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunlara ekstra cortex 8 çok güçlü bir işlemcidir bunun tersini söyleyen çıkmaz zaten ama benchmark testleri bu gpu yongası ile nelere dönüşüyor kaynak;Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
iyi o zman bende sana ortalamayi veriyom n8 ciler buraya bakinda artik bi seyleri anlayin!!!
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kardeşim buraya gelip wave savunuyorsunuz tamam siz galipsiniz lütfen bizi n8 kullananlarla başbaşa bırakırsanız bizler gereken zevki ve tadı n8 imizde alırız..bundan şüpheniz olmasın..siz de wavenizle mutlu olun ok...forumda sizlerle tartışmaktan ben pes ettim..tmm siz galipsiniz...
hadi gidin biraz da n900 platformunu karıştırın
buna bir göz atın oyun performansı-- sitede , aşşağıdaki videoyu izleyin kaynak;Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
--------------- Ekleme ---------------
kardeşim sen hiç bilgisayarla telefonun karşılaştırıldığını gördünmü n900 e hakaret bu
kardeşim sen bunu n8 e kurdun mu...kurmadıysan derhal kur ve bak bakalım n8 yavaşmıymış...bu mod güncellemenin habercisi elbette daha eksikleri var ama bu bile yeter behoppp ufak bir parmak hareketi listenin sonundasın...
http://www.maxicep.com/symbian-3-si...22-hack-gerektirmeden-439422.html#post3065186
kardeşim buraya gelip wave savunuyorsunuz tamam siz galipsiniz lütfen bizi n8 kullananlarla başbaşa bırakırsanız bizler gereken zevki ve tadı n8 imizde alırız..bundan şüpheniz olmasın..siz de wavenizle mutlu olun ok...forumda sizlerle tartışmaktan ben pes ettim..tmm siz galipsiniz...
hadi gidin biraz da n900 platformunu karıştırın
kardeşim sen bunu n8 e kurdun mu...kurmadıysan derhal kur ve bak bakalım n8 yavaşmıymış...bu mod güncellemenin habercisi elbette daha eksikleri var ama bu bile yeter behoppp ufak bir parmak hareketi listenin sonundasın...
http://www.maxicep.com/symbian-3-si...22-hack-gerektirmeden-439422.html#post3065186
Wave bugüne kadar üretilmiş en iyi cihazdır. Ne Iphone 4 ne N8 ne de N900, Wavein kudreti karşısında durabilir. Özelliklerini saymayacağım bile. Kesinlikle Wave diyorum. Al tepe tepe kullan.
[RedaLöRd]#;3065660' Alıntı:
o kadar da abatrma isdersen o? bi kere n8 ve iphone bnm için lider bir telefondur..
ve wave den daha güzel olan bir telefon diyorsanız galaxy s derim başkada bşey demem...
adam gibi telefon kullanmak istiyorsan telefonun tüm özelliklerinden faydalanmak isitiyorum eti sütü yqurdunun kökünü kurutana kadr kullanmak istiyorsan n8
yok bn sadece sms telefon konuşması arada sıra foto ve video çekmek istiyorum diosan wave al derim
Dediğim gibi en iyi akıllı telefon üreten şirket samsung. Galaxy s ve wave bugüne kadar üretilmiş en mükemmel cihazlardır.: Iphone 4 ve N8 de neymiş :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?