Samsung Wave S8500 Facebook Telefon Rehberi İlişkisi

Sponsorlu Bağlantılar

cartersbjk

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Wave S8500 Facebook Telefon Rehberi İlişkisi
Merhaba,

Samsung Wave alalı 2 hafta oldu, birçok özelliğini kullandığımı düşünüyorum ancak telefonu alırken Saturndeki satıcı rehberdeki arkadaşlarının facebook hesaplarını entegre edebilirsin demişti, ben live messanger hotmail haricinde facebooku rehberdeki isimlerle bir türlü eşleştiremedim yani arayan kişinin facebook resmi telefon çaldığında da çıkmalı diye düşünüyorum.:hmmm

cartersbjk

Üye
    Konu Sahibi
Kimse yardımcı olamayacak mı?

ahmetaksu131

Üye
bendede wave var ama senın dediğin gibi aradıgında profıl resmı cıkması gıbı bişey olacagınıı sanmıyorum ama olursa mukemmel olur bnm de sıze bı sorum olacak tus kıldıını acarkan kendimiz bir şekil belirleyip bu şekilli çizerek acılıyomus örneğin ekrana s çiziyoruz ve telefonda bunu algılayıp tuş kilidi acılıyor bolgınız varmı

caneryendi

caneryendi

Üye
arkadaşlar telefonda böyle bir özellik söz konusu fakat rehberde değişim yapamıyoruz yani telefon numarası ekleyemeiyoruz ama faceden rehbere kayıt oluyor ve kişinin bütün bilgilerine buradan ulaşabiliyorsun resim video vs vs sürekli internetiniz telefonda bağlıysa çok güzel bir uygulama ee tabi keşke numarada ekleyebilseydik harika olurdu... rehbere giriş yapıyorsunuz oradan arkadaş edin e tıklıyorsunuz oradanda hesabınzıdaki faceye tıklayın arkadaşları seçin kaydedin 30 saniyede hepsi telefonunuzda...

kademxx

kademxx

Üye
arkadaşlar benim de wave im var. ve nasıl entegre edildiğini biliyorum...

u295

Üye
öncelikle telefona entegre faceboook programından faceye giriş yapıyosunuz girdiğinizde menüdeki hesaplarıma face eklenmiş oluyo hesaplarıma girif facebooka tıklayıp kişi senkronizasyonu yapıyosunuz bu işlem tamamlandıktan sonra rehbere girip ... a tıklayıp arkadaş edini seçip facebooku tıklıyosunuz arkadaşlarınız orda karşınıza çıkacak rehberinizde kayıtlı olan bi arkadaşınızı seçip kaydet dediğinizde facebooktan eklediğniz kişi rehberde gözüküyor kaydettiğiniz kişiyi rehberde bulup parmağınızı üzerinde basılı tutun sil bağlantılı kiler ve favorilerime ekle çıkacak bağlantılı kişileri seçiyosunuz karşınıza rehberdeki kişi listeniz çıkacak o kişiyi bulup seçtiğinizde facebooktaki bilgiler doğum günü e mail kişi resmi vs rehberdeki kişide gözükecektir ben yaptım oldu zaten wavw soru cevap kısmındada açıklanış...

--------------- Ekleme ---------------

http://www.maxicep.com/samsung/samsung-s8500-wave-soru-cevap-376717.html anlatım burda var;) Soru 18: Facebook hesabımdaki kişileri rehberimle senkonize edemiyorum.Nasıl yapabilirim ?
Cevap: Öncelikle facebook'a menüdeki ikondan girişinizi yaparak hesap oluşturun.Daha sonra hesaplarım>facebook hesabınızın üzerine tıklayın.Oradaki kişi senk.'nu aktif edin.Bundan sonraki işlemi basit anlatmak için; facebook'tan ekleyeceğimiz kişiye x, rehberdeki kişiye y diyorum.Rehber>...>Arkadaş edin'i tıklayın.Arkadaşlarınız arasından x'i seçin.Rehbere döndüğünüzde x'i bulacaksınız.x'in üzerine uzun basın "bağlantılı kişiler seçeneği" çıkar.Bağlantılı kişi olarak y'yi seçerseniz y'nin rehber kaydına x'in bilgileri eklenir.

kademxx

kademxx

Üye
çok güzel anlatım teşekkürler

fordmuro

Üye
arkadaşlar tl deki bir videoyu face e atabiliyomuyuz? nasıl?

cruel37

Üye
süper anlatmışsın emeğine sağlık kardeşim.

--------------- Ekleme ---------------

+rep

ibo--z

Üye
arkadaşlar ben samsung wave daha yeni aldm ve aldıgımda arkdaşm kendi feysine gırdı sımdı onun feysı kapanmıo kendımınkını acamıorm nasl kapatabılırm .

Nazy

Nazy

Üye
arkadaşlar ben samsung wave daha yeni aldm ve aldıgımda arkdaşm kendi feysine gırdı sımdı onun feysı kapanmıo kendımınkını acamıorm nasl kapatabılırm .
Menü ye gir Hesaplarım uygulamasını çalıştır
orada bir Facebook hesabı göreceksin
onu sil ve kendi bilgilerin ile tekrardan giriş yap

Üst Alt