06goldenq
Üye
oncelıklle emegıne saglık..dedıklerını tamamen yaptım ancak telefonumu kıese her bagladıgımda yenı surum var dıyıp guncellıor ama hep aynı guncellemeyı yapıyor.senın son resımde gosterdıgın gıbı sureklı her bagladıgımda o guncelleme cıkıor S8500JVJE4/S8500OJVJE5 ten jj1'e yukseltıp duruor bır gunde 5 kez yukselttı bunu nerde hata yapmıs olebılırım yardmı edersenız sevınırım...tesekkurler
Çoğu yerde açılan orjinal rom'a dönüş konularında hep ilk versiyona dönmek anlatıldığı için ve ilk versiyonda kalmak isteyenler için öyle dedim yani bi sakıncası yok benim asıl amacım kies üzerinden en son versiyonu kurabilmek için ilk versiyona döndüm ki yeni bi versiyon olduğunu algılayıp kies yeni versiyonu telefonuma yükleyebilsin diye. Yani kişinin isteğine göre isterse ilk versiyonda kalır isterse son versiyona uprdate eder.Asıl amaç Kies üzerinde "Bu Cihazın Versiyonu Güncellenemez" uyarısının önüne geçmekti.
K1Şu an yayınlanan en son versiyon olduğu için Bu cihaza zaten son versiyon yüklenmiştir gibi bir uyarı gelecektir Kieste. Yeni bi versiyon çıkıncada Kies bunu algılayıp yükleyecek. Eger biz Multiloader ile kurulum yapıp o şekilde Kiese baglarsak Kies bütün versiyonlarda "Bu Cihazın Versiyonu Güncellenemez"diyordu.
Arkadaşım canını sıkma ben hiç bir işlem yapmadım orjinal duruyor benim telefon ve en son güncellemeyi kiesden yaptım yani en son versiyon jvjk1 yeni bir versiyon güncelleme yaparsa derim ben sana bence hiç oynamamak gerek telefonlarlaarkadasım telı S8500JVJE4/S8500OJVJE5 ten jk1 e yukselttım dedıklerını yapdım sıdmık kies uzerınden guncellemelerı alamıcakmıyım nası olucak olay cozemedım burayı hep bu surumdemı kalıcam? anlayamadım Not: Eğer sadece orjinal roma dönüp o romda kalmak istiyorsanız aşağıdaki ekrandan yükseltme yapmayın.Bu tamamen sizin eski versiyonda kalmak isteminiz yada yeni versiyonu kurmak istemenize baglı. bu kısmı anlayamadım hangı ekrandan guncelleme yapmıyalım kıestenmı kıesten yapmıcaksak nası yapıcaz? kıes uzerınden guncelleme nasıl olcak?b su an telımdekı versıyon s8500jvjk1 bunu kıes uzerınden yukseltemıcezmı?
--------------- Ekleme ---------------
sımdı benım tel jk1bu jk1 son versıyonumu? yoksa orjınal roommu? ve kıes uzerınden jk1 guncellenebılıcekmı bu ıslemden sora? yoksa mıltiloaderdenmı surum yukseltıcez gene?
sımdı benım tel jk1bu jk1 son versıyonumu? yoksa orjınal roommu? ve kıes uzerınden jk1 guncellenebılıcekmı bu ıslemden sora? yoksa mıltiloaderdenmı surum yukseltıcez gene? S8500JVJK1S8500OJVJJ1 bu cihaza en son surum zaten yuklenmıs dedı Kies Registry Patcher v.1.7.0.0 gbı kez kıes uzerınden gunceleme yaptıkdan sora S8500JVJE4/S8500OJVJE5 yazısı yerıne S8500JVJK1S8500OJVJJ1 yazdım bu en son surumdur dıor su an telımde en son surummu yuklu? kafam cok karısdı beebısıler yaptım ama nası yaptım dorumu yaptım yannısmı yaptım bılemıorum kendıme
onerebılcegınız bı fırmware varmı *#1234# yaptıgımda Sw VER s8500jvjk1 bu surumden pek memnun deılım sızce ne yapmalıyım bı cvp lutfen
ben yaptığımda olmuyor. Kies bu cihaz güncelleştirilemez hatası veriyor. Kies 2 de olmuyordu 1.5 yükledim yine aynısı..
arkadaşlar burada anlatılanlar gibi eski roma dondum fakat şuan kiesde guncelleme var onu yaptırıyorum dosyayı indiriyor tele yukluyor tekrardan kiese bağlandığımda aynı guncelleme uyarısını veriyor bana yani teli guncelliyemiyorum
Orjinal Rom a döndükten sonra (ve güncelleme yaptıktan sonra)eğer Registry kaydettiğinizi silmezseniz kies telefonu hep 1.0 olarak görecek ve sürekli telefonun yazılımını yükselt diyecek. Telefonu güncelledikten sonra Registry Patch i acın ordan registryi silin ( Registry menüsünden-- erase registry) bi daha o uyarıyla karşılaşmazsınız. Ben 1.2 de GPS te bazı sorunlarla karşılaştım tekrar burda anlatıldığı şekilde orjinal rom adöndüm herhengi bir sorunla karşılaşmadım.arkadaşlar burada anlatılanlar gibi eski roma dondum fakat şuan kiesde guncelleme var onu yaptırıyorum dosyayı indiriyor tele yukluyor tekrardan kiese bağlandığımda aynı guncelleme uyarısını veriyor bana yani teli guncelliyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?