SamSung Wave S723 Yardım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bygeforce

bygeforce

Üye
    Konu Sahibi
SamSung Wave S723 Yardım...
arkadaşlar forumdada arattım günlerdirde google da bakıyorum ve kayda değer hiç bişey bulamadım.... telefonumda Bada Os 1.1 işletim sistemi var şuanda ;

Soru 1... Bada'nın 1.2 güncelleştirmesi ve üst güncellemeleri telefonumda kullanabilecekmiyim?
Soru 2... Gerçekten Wave S723 kullanan tecrübeli bir kardeşimden telefonla ilgili olacabilecek bütün püf noktaları... telefondan güncelleme gibi...."örn: SAMSUNG HESABI İLE OTURUM AÇIN" yazısını bi türlü anlayamıyorum yani nerde açacam oturumu? Kullanıcı Adı/Şifre istese tmm var samsung da üyeliğim ama bir türlü çözemedim...

Kusura bakmayın gerçekten vaktinizi çalmak istemem ama telefonu alalı 1 hafta oldu ve tam olarak hiç bir yerde açıklayıcı bu modele göre kaydadeğer bir bilgi ve belge bulamadım.....

sevgi ve saygılarımla....

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar gerçekten birtane yardım edecek bir kişi yok mu

bygeforce

bygeforce

Üye
    Konu Sahibi
56 kişi okumuş bi Allah ın kuluda tenezzül edipte yardım edeyim dememiş... ne güzel site...

madator

Üye
hocam bada 1.2 geleceğine dair bir yazı okudum ama henuz yok menude hesaplarım a gir ve samsung hesabı ekle eğer varsa hesaplarımdan giriş yap yoksa aynı menuden uye olabiliyorsun

HotBiber

Üye
arkadaşlar forumdada arattım günlerdirde google da bakıyorum ve kayda değer hiç bişey bulamadım.... telefonumda Bada Os 1.1 işletim sistemi var şuanda ;

Soru 1... Bada'nın 1.2 güncelleştirmesi ve üst güncellemeleri telefonumda kullanabilecekmiyim?
Soru 2... Gerçekten Wave S723 kullanan tecrübeli bir kardeşimden telefonla ilgili olacabilecek bütün püf noktaları... telefondan güncelleme gibi...."örn: SAMSUNG HESABI İLE OTURUM AÇIN" yazısını bi türlü anlayamıyorum yani nerde açacam oturumu? Kullanıcı Adı/Şifre istese tmm var samsung da üyeliğim ama bir türlü çözemedim...

Kusura bakmayın gerçekten vaktinizi çalmak istemem ama telefonu alalı 1 hafta oldu ve tam olarak hiç bir yerde açıklayıcı bu modele göre kaydadeğer bir bilgi ve belge bulamadım.....

sevgi ve saygılarımla....

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar gerçekten birtane yardım edecek bir kişi yok mu
Soru 1...Şuan Bada 1.2 sadece Wave II'de kullanılıyor.Bizim telefonumuza yani Wave 723'e geleceğine dair şuan bir bilgi yok.Telefonu samsung kies'te pc ye bağlayınca güncelleme gelir.Güncelle(yazılım yükseltme) diyince hata veriyor.O yüzden eski sürümünü indircem.Ben daha indiremedim pc de virüs var format atılsın o zaman indircem müzikleri falan o zaman atcam tele.O yüzden kies'in sanırsam 1.5.3 sürümünü indircen bulursun zaten.Bu sorun başına gelirse diye dedim.Bu arada wave 723'te şuan kötü-orta derecede ve az uygulamalar var.Bunlarıda müşteri hizmetleri belirttim onlarda teknik servise iletti örneğin;hava durumu widgeti, IM'den palringoya girilince tüm servislerin olmaması vs. bunlarda gelirse samsungapps'ten rahatça indirebilirsin.Bu arada Bada 1.2 sürümüde gelirse teli pc ye kies modunda bağlayınca ordan gelir sürüm yükseltebilirsin.
Soru 2...Telefonla ilgili püf noktalar demişsin sen anlayamadığın kafanın karıştığı yerleri söyle sana yardımcı olmaya çalışırız.Telefondan güncelleme konusuna gelirsek bende samsung hesabı ile oturum açın diyor orda sorun yaşıyorum boşver sen pc den yazılım yükselt

bygeforce

bygeforce

Üye
    Konu Sahibi
Soru 2...Telefonla ilgili püf noktalar demişsin sen anlayamadığın kafanın karıştığı yerleri söyle sana yardımcı olmaya çalışırız.Telefondan güncelleme konusuna gelirsek bende samsung hesabı ile oturum açın diyor orda sorun yaşıyorum boşver sen pc den yazılım yükselt[/QUOTE]

kardeş ben o sorunu hallettim samsung hesabı ile oturum açın dediği olayda ANAHTAR DELİĞİ şeklindeki menüye gir HESAPLARIM a ordan da hesap ekle de ve netten açtığın samsung hesabını ekle o şekilde o sorunu halletmiş olursun zaten wi-fi açtığında direkt ayarlardan yazılım güncellemeye tıkladığında eklemiş olduğun hesap devreye giriyor ve kontrol ediyor..

bu arada cevap yazan arkadaşlara tşk ederim... bekleyip görücez...

HotBiber

Üye
Soru 2...Telefonla ilgili püf noktalar demişsin sen anlayamadığın kafanın karıştığı yerleri söyle sana yardımcı olmaya çalışırız.Telefondan güncelleme konusuna gelirsek bende samsung hesabı ile oturum açın diyor orda sorun yaşıyorum boşver sen pc den yazılım yükselt

kardeş ben o sorunu hallettim samsung hesabı ile oturum açın dediği olayda ANAHTAR DELİĞİ şeklindeki menüye gir HESAPLARIM a ordan da hesap ekle de ve netten açtığın samsung hesabını ekle o şekilde o sorunu halletmiş olursun zaten wi-fi açtığında direkt ayarlardan yazılım güncellemeye tıkladığında eklemiş olduğun hesap devreye giriyor ve kontrol ediyor..

bu arada cevap yazan arkadaşlara tşk ederim... bekleyip görücez...[/QUOTE]
ya benim zaten samsung hesabım vardı wifi ile giriş yaptım bugün daha sonra ayarlardan yazılım yükseltmeye geldim güncelleştirmeleri kontrol et diyorum hep indirme başarısız diyor ne yapcam orda sen nasıl yaptın ?

:::burak:::

:::burak:::

Üye
dostum senin tele bada 1.2 i geliyomus evet bir onceki konudada okudum

byreader

byreader

Üye
Arkdaşlar ben dün wave s723 aldım forumda pek çok konuyu araştırdım ama telefonumu güncelleyemiyorum kiesk 1.53 sürümünüde indirdim bu seferde aygıt tanınmıyor diyor wifi bağlantı olmağı için ordanda yapamıyorum pc üzerinden nasıl yapabilirim yardımcı olursanız .ok sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...