Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Wave s723 İçin Güncelleme Çıktı Şuan İtibariyle...
Sponsorlu Bağlantılar
senam38
Üye
Evet arkadaşlar wave 723 e güncelleme geldi bada 1.1 yükledim sorunsuz şekilde kies 1.5 den update ettim güzel oldu youtubedeb videolar falan çok rahat izlenebiliyor
Evet arkadaşlar wave 723 e güncelleme geldi bada 1.1 yükledim sorunsuz şekilde kies 1.5 den update ettim güzel oldu youtubedeb videolar falan çok rahat izlenebiliyor
nasil 1.1 gelir benim tel 723 zaten versiyonum 1.1 sacma uydurmasyon gibime geliyor k.bakma
bygeforce
Üye
Konu Sahibi
1.5 den asıl update edebiliosun Allah aşkına? kies 2 de bile update yapın yeni firmware güncellemesi var diyorken ??????????
senam38
Üye
nasil ispatlamamı istiyorsunuz arkadaşlar yalan söylemiyorum ya jl1 sürümün adı ekran resmi falanda almadım ne bileyim sizin inanmayacağınızı 1.1 istersniz şimdi telefonun ekran görüntüsünü çekip koyarım
bygeforce
Üye
Konu Sahibi
evet arkadaşlar hala aynı dertten müzdaribim yani.. hala kies aynı hatayı veriyor başlıcam böyle işe...........
birsutanem
Üye
ben sorunsuzca tlfnu pc ye bağladım güncelleme var dedi.güncelledi sorun yok