Samsung Wave Bilgisayar Görmüyor Acil Yardım Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

leogen

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Wave Bilgisayar Görmüyor Acil Yardım Lütfen
Arkadaşlar kullanmış olduğum samsung wave telefonumu daha öncesinde bilgisayarım görüyordu yalnız artık görmüyor ayarlardan usb kısmından kies yaptım olmadı yığın bellek yaptım olmadı bağlanırken sor dedim olmadı hiç bir şekilde bilgisayar telefonumu görmüyor.
Belki sorun pc dendir dedim format attım olmadı kies ten kaynaklanıyordur dedim kies in son sürümünü indirdim olmadı bağlantı kablosundandır dedim kabloyu değiştirdim olmadı.
telefon rehberini kaybetmek pahasına telefonu fabrika ayarlarına getir dedim yine olmadı. sorun bilgisayarın driver larındandır dedim driver ları yeniden yükledim güncelle dedim olmadı.
İşin ilginç yanı bugün bir arkadaşım yanıma geldi ondada samsung wave var onun telefıonunu taktım bilgisayar gördü aynı kabloya ben takıyorum sadece sarj oluyor bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok çok minettar olurum şuanda telefon defterim sııfr :(

Samsun Wave 8500
İçerisindeki bada sürümü : 1.2 JVKC1
Kullanılan işletim sistemi : Windows 7
Framework 4 : Yüklü
Kies Sürümü : 2.0.1.11053_66

silver021

silver021

Üye
telefonun sorunu donanımsaldır. bu kadar çırpınmak yerine garantiye yollasaydın ya. :ah
*#8720# bir tuşla derim. USB portları CP ve AP modlu çalışıyor. Şu an için CP modu kullanamıyoruz. belki telefonun CPUSB modunda açıktır. eğer buda işe yaramazsa telefonu bence direk servise yolla.

turgut1817

Üye
Nereye gönderiyorsun servise kardeşim. Başka bir bilgisayarda dene. Benim okuldaki bilgisayar tanıyor evdeki tanımıyor. Evdekine format atacağım. birde ilk tanırken kamera olarak görmesine izin verme. Birde bilgisayarda eksik olan yüklenmesi gereken birşeyler olabilir. dotnet frame 2.0 vve diğerleri gibi bence

----------Eklendi @ 09:41:52 ---------- Yazıldı @ 09:39:17 ----------

Sonunda oldu..
Kardeşm benimde aynı sorunum vardı bağlanamıyordum bir türlü. cihaz bağlanıyor diyor ama bağlanmıyordu.
Ayarlara girip pc bağlantısına girip "samsung kies" i işaretlemeyi dene. Benimki bu şekilde oldu(yığın bellekteydi). Umarım sizinkiler de olur.

Üst Alt