Samsung Wave s723 İçin Güncelleme Çıktı Şuan İtibariyle...

Sponsorlu Bağlantılar

bygeforce

bygeforce

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Wave s723 İçin Güncelleme Çıktı Şuan İtibariyle...
arkadaşlar şuanda kies den telefonumu güncelleme yapıyorum bada 1.2 mi bilmiyorum ne güncellmesi ama tam olarak bittiğinde sistem bilgilerinden sizleri haberdar edicem... saygılar... bakalım görücez...

--------------- Ekleme ---------------

kies 2.0 ile bağlantı hatası verdi... 1.5.3 sürümünü kurup deniyorum...

senam38

Üye
sonuc ne arkadasim

bygeforce

bygeforce

Üye
    Konu Sahibi
vallaha 1.5.3 versiyınunu kurmaya çalışıyorum samsung kies latest already .... bilmem ne diyo.. tekrar kies 2.0 ı kurmaya çalışıyorum şimdi.... aksilik ya işte güncelleme yokken bindefa kurup kaldırdım güncelleme var bişeyler yapmaya çalışıorum aksilik üstüne aksilik... varsa güncellemeyi gören arkadaşlardan da cvp bekliyorum.

senam38

Üye
s723 e geldiyse s8500 ada gelir o yuzden merak ettim

bygeforce

bygeforce

Üye
    Konu Sahibi
vaallaa delirecem az sonra bu kies yüzünden eski sürümü kurmaya çalılşyorum en son sürümü yüklü dio ortada kies falan yok yenisi yüklemeye çalışıom ondada tepkisizce bekliyor... pfffffffffffffffff

occili

Üye
sana bi onerim olacak usb yi pcden cikar bilglsayarim donanimlar aygit yoneticisinden kiesi kaldir res at pcye usbyi tak yuklemek istedigin surumu yukle olur ama kiesle ilgili herseyi kaldir aygit yoneticisinden bide boyle dene

bygeforce

bygeforce

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben şuan da işe gitmek zorundayım servis gelicek lütfen yapan arkadaşlar olursa buraya paylaşssınlar ben tekrardan 2.0 ı kurdum denedim yine bağlantı hatası dedi ve yüklemedi... Firmware güncellemesi ne oluyor pek fazla bilgim yok bu konu hakkında da yorum yazarsanız sevinirim... sabah görüşmek dileği ile saygılar...

sooprcow

Üye
bnde 723 kullanıcısıyım ve banada güncelleme geliyor ama hiç denemedim güncellemeyi

lordox96

Üye
s8500'e var mı birşey?

bygeforce

bygeforce

Üye
    Konu Sahibi

[/URL] Uploaded with [/IMG]

fthtsdmr

fthtsdmr

Üye
8500 de bişiy yok.Olmamasına alıştık artık.

ganster86

Üye
yükleyen yok mu?

occili

Üye
yaptinmi sonuc ne ???

senam38

Üye
s8500 da sonuc ne arkadaslar yaaaa

neyse az kaldi bi kac gune bizede gelir artik 723e bile ciktiysa

fthtsdmr

fthtsdmr

Üye
S723 için bilmiyorum ama 8500 için güncelleme falan yok.(Kies son sürüm kurulu)

emrezx

Üye
bnde 8500 var kieste hareket yok , arkadaşımda s723 var ondada güncelleştirme görünüyor fakat yüklenmiyor...

mbayraktar1984

Üye
arkadaşlar wawe 723 için aynı güncelleme bende de çıkıyor ama yüklemeye başla dediğim anda kies donup kalıyor...

bygeforce

bygeforce

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 1.5.3 sürümü güncellemeyi görmüyor.... kies 2 görüyor ama bağlantı hatası veriyor... çözemedim ben bu işi :hmmm

arkadaşlar sabahtan beri arıyorum yanı şu bağlantı hatası olayına kesin bi çözüm yok sanırım kimisi dio kies 1.5 kullan oluyo sabahtan beri 2 kies ide kurup kaldırıorum sadece kies 2 de güncelleme yapılırsa görülüyor... yoksa normal kies 2 dede görmüor güncellemeyi vallaha ızdırap oldu sabahtan beri...

byreader

byreader

Üye
Valla ben telefonu yeni aldım kies 2 yi indirdim bağlantı koptu diyor kies 1.5.3 te ise telefonu bile tanımadı hiç bir güncelleme yapmadım daha anlıcağın bu işin yok mudur bi çözümü. Daha önce hiç güncelleme yaptnızmı siz ?

az1986

az1986

Üye
ben anladigim kadar guncelleme yok sadece kiesde yaranan bir sorun nedeni ile size guncelleme var diye gozukuyor. birde ben inanmam s7233 bada 1.2 geleceyine. 15 subati bekleyin belki bada 2.0 gelir s7233 e

Üst Alt