n900 şuan piyasada yok sanırım ama şöyle bi özelliklerine baktım, incelemelerden biri:
ARTILAR
Çok hızlı, multitasking, X Terminal, hassas ekran, başarılı tarayıcı, gelişmiş mutimedya yetenekleri.
EKSİLER
Tuş takımı rahat değil, multi-touch yok, sadece yatay kullanılabiliyor, daha ince olabilirdiilirdi.
SONUÇ
Maemo 5 işletim sistemiyle fark yaratan Nokia N900, hızlı işlem yeteneği ve aynı anda birden fazla uygulamayı çalıştırabilmesiyle harika bir cihaz. Mobil internet tutkunlarına kesinlikle öneriyoruz.
wave i 5 gündür kullanıyorum.görüntü olarak ince, zarif ve güzel bir telefon. Yukarıda + olarak gösterilen hız multitasking, tarayıcı gibi özellikleri wavede de çok iyi. Ayrıca wave de desteklenen media formatları daha geniş mesela mkv video formatı, divx ve aynı zamanda altyazı desteği, televizyona bağlayabiliyosun
Donanımsal olarak en yeni teknolojileri kullanmış wireless n , bluetooth 3,0
Ekranı ve kamerası 10 numara. Ben hiç bir telefondan bu kalitede fotolar beklemezdim. gece çekimleri bile güzel flaş küçücük olmasına rağmen etkisi büyük.
benim düşüncem wave tabi n900 ün ekstra klavyesi var buda telin kalın olması demek.
tercih senin.