Samsung Wave vs. Nokia N8

Sponsorlu Bağlantılar

franzliszt

franzliszt

Üye
aslında olay şu n8 in gpu su waveinkinden daha gelişmiştir ama wavede hummingbird arm+samsung yapımı old için triangle farkını kapatıyo ,yani olay şu;
n8 broadcomm+cpu=32 milyon üçgen
wave powersgx540+cpu=90 milyon üçgen

hatta buda işlemci linkeri detaylı bilgi için
n8

wave

katılıyorum broadcom bir dopingdir n8 e çünkü n8 işlemci seri bir cihaz değil bu cihaz multimedya kamera ağırlıklı işlemciye odaklanmayan bir model ve cpu su samsung tarafından üretilmiş arm 11 patentli broadcom en çok 12 megapixel çok hızlı ve kaliteli yakalanması için konulmuş .aslında n8 in oyun performansı da güzeldir iş kodlamaya bakıyor qt kullansalar süper

eaagent

eaagent

Üye
katılıyorum broadcom bir dopingdir n8 e çünkü n8 işlemci seri bir cihaz değil bu cihaz multimedya kamera ağırlıklı işlemciye odaklanmayan bir model ve cpu su samsung tarafından üretilmiş arm 11 patentli broadcom en çok 12 megapixel çok hızlı ve kaliteli yakalanması için konulmuş .aslında n8 in oyun performansı da güzeldir iş kodlamaya bakıyor qt kullansalar süper

işte benim adamım ;) bizimkde baya baya iyi oyunda :D

hoss

hoss

Üye
Wave derim 1ghz işlemci hızı ekran kalitesi ram i internet hızıyla n8i sollar

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Herkese göre kendi telefonu iyi işte :) İki telefonda gayet iyi özelliklere sahip tatrışmaya gerek yok :)

scream man

scream man

Üye
kavgaya dönmüş ama n8 sadece multimedya başka birşey yok oyunlar kasılarak oynanıyor n8 kullanmadım fakat c7 bende sonuçta nerdeyse aynı cihaz 3 ekranın geçişinde bile yavaş symbian daha sonra wave 2 aldım hiçbir donma vb yok ama herkesin telefonu kendine göre güzeldir(bu arada n900 1.15 ghz diyen arkadaş galaxy s2 1.2 ghz :D)

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
hala n8 mi diyorlar :D wave 2 nin çıktığını bilmiyorlar sanrım :d::d::d::d:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
++ yok mu devamı:ehe

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
samsung nokıa ı b=¤*¤=k ezdi karsılastır ne üstünlügü nokıa n8 le fark attığından fazla ya git n8 al

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Nokia n8 broadcom bcm2727 ile waveyi dağıtıp

Üst Alt