nokia n900-samsung wave

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lacoste

Lacoste

Üye
yha zaten işin içine intel bile girmiş tabiki n900 wawe yanında oyuncak gibi kalır n900 al pcyi bırak o kadar diyorum ben :D

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
karşılaştırma hatalı zaten
N900 şuanda rakipsiz bir telefon çünkü öyle bir işletim sitemine sahipki pcden farkı yok.
wave sadece amoled ve 1ghz farkı var.Başka hiçbirşeyi yok.
N900 tabiki

franzliszt

franzliszt

Üye

hadi bakalım öttürün nokıanın borusunu sız ne kadar otturuceksınız nokıa 5 tane ısletım sıstemıyle gelse saltanatını surduremez. merak etme n900 ude denedım ben wawe ıde n900 wawe kadar olamaz nokıanın hızını anca overclocklarla artırabılırsınız sız dırenın bakalım dırenın nokıanın reklama ıhtıyacı var demı.

peki kardeş ne diyim sana doğru samsung un reklama ihtiyacı var nokia şuan pazar1.si haklısın susuyorum , ayrıca sende overlockla bakalım oluyormu samsung belki yetişir o hızlara,neyse nokia babamın şirketi değil ama bu cihazı seçtim güveniyorum ve yani wave le bir değil zaten biri tablet pc diğeri TELEFON

--------------- Ekleme ---------------

N900 şuanda rakipsiz bir telefon çünkü öyle bir işletim sitemine sahipki pcden farkı yok.
N900 tabiki

aynen katılıyorum bu özeti olmuş

JayJayyy

Üye
n900

Esendağlı

Esendağlı

Üye
N900 tabiki
Anıl yine son vuruşu yapmış:)

bursacity

bursacity

Üye
samsungu overclocka ıhtıyacı yok reklama ıhtıyacı olan aslında nokıadır cunku tahdını alıcaklar.neyse alıcak olan arkadas kendısı karar versın alsın

WitchKing

Üye
n900 diyorum flash atmayı öğrenene kadar neler çektirdi bana ama süper helefon :oke:

kerim5534

kerim5534

Üye
n900 tek gecerim

SilentOne

SilentOne

Üye
n900 suana kadr nokianın yaptıqı en iyi tellerden biri

4MaGuS

4MaGuS

Üye
tabiki n900 wawe oyuncak kalır yanında adam gibi nokia kullnanan biri waweye geçmez n900 istedigin kadar program kur pc gibi telefon be başka ne istiyorsunuz bu sayfanın açılması bile hata bence

SilentOne

SilentOne

Üye
n900 zaten apayrı birşey

CasuS_87

CasuS_87

Üye
n900 ::)

oxeman

Üye
pc gibi kullanıcam diyosan n900 ama şöyle birşey duydum maemo 5 yeni bir sistem gerçi bada da yeni fakat maemo 5 geçiş sistemi yani maemo 6 ya geçmeden önce denemelik yapılmış bir telefon o yüzdensorunları olabilir ayrıca ekranı rezistif genel olarak telefon hep yan kullanılıyor bunun dışında cep bilgisayarı diyebilirim n900 maemo 6 kapasitif ve dikey olarak ta kullanabilseydi ve samoled ve 12 mp kamera 720p video çekebilseydi ne wave ne i9000 ne iphone4 hiç bir telefon karşısında duramazdı nokianın 4. devrimi olurdu ve yıkılmadım ayaktayım diyebilirdi :D

ishak18

ishak18

Üye
dogubankta şuanki fiyatını bilen varsa soyleyebilirmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt