silver021
Üye
arkadaslar uctunuzmu wave i en iyi cihaz ilan etmissiniz wave ne iphone kadar populer olabilir hiz konusundada gecemez oyun performansdada,ne n8kadar iyi cekebilir dslr makinalarindaki mobil islemcisi var broadcom,ne n900gibi isletim sistemine sahip olabilir orjinal linux cunku daha kaliteli sistem maemo , ne htc gibi hayvani cihazlara yetisemez adreno gpu larla 2gh e ulasiyorlar overlockla . fazla cosmayin yani cihaz eyvallah cok guzelde sapitmayin bilader . akil var mantik var koru korune salliyorsunuz diger markalara ne hirsmis bilader .
frazliszt dünyanım en iyi işlemcisi var wavede sen neysen bahsediyon,hızda geçemezmiş denedinmi gördünmü ne körü ne körüne her zman ki gib başladın,ipad de 10 inç ekran var gitmiş cortez a8 kullandı v7 modeli waven işlemcisi niye apple iphone4 deki işlemciyi kullanmadıda gitti waven ki kullandı çünkü waven işlemcisinde neon teknolojş var ve ancak 10 inç ekranı o işlemci götürür,ne kadar büyük ve güçlü bir encoding rendering ve compusiting var bu işlemcide anladınmı şindi,wavei kimse abarymıyor biz burda samsungu böyle bir tel yapt ve ucuzza verdiği için övüyosuz kullanıyoruz,bizim için tel performansı önemli sizin için kamera fm transmiiter önemli fark ortada sanırım!biz bu teli oyun için almadık oyun n8 dede var hız için almadık hız iphonedada var biz bu teli ondanda ve ondanda ve daha iyi olsun diye aldık ve öylede zaten ,ben jbencmarkın testini gördükten sonra broadcom istediği ödülü alsın!!tamam nokia broadcom kullanmakla iyi bir cevap verdi n8i eleştirenlere ama sizde abartmayın artık bir symbian işl sistemı stabil deyil bada kadar,ui özellikleri bada kadar çok deyil ve ortalama performansta az farkla da olsa wave geçiyor n8 biz bunu diyorz aylardır
canim bende n900 var operim gozlerinden3d oyun performansda bencmarklara bak gorursun ama genel bencmarkda tabiki geciyor cunku cortex var ama eger sadece gpulara bakarsak desmis wave i farkindaysan . ve oyun video cekimi foto isleme gorevi gpu dadir gunaydinlar size o yuzden cogu forumda n8 e dalasmiyorlar . broadcomun verdigi degerler cok daha yuksek sagir sultan biliyor bunu
--------------- Ekleme ---------------
birde cosmussun dunyanin en iyi islemcisi falan cortex bu ibm in 5gh lik islemcisi degiln900 dede var hatta suan 1150mhz de n900umden yaziyorum maemo mozilla farkiyla
o yüzden bada os da daha fazla hd oyun var demi????????? wave pratikte n8 den hızlı n900 dende hızlı jbencmark sonuclarında hızlı eee sen istiyon kardeş anlamadım ben
cıkıs yolları kapalı franzliszt beyfendi
dünyanı en iyi cpu su eveet bir kere ,yanlış bilgi veriyosun n900deki omap arm değil arm omaptan kat kat iyi
arkadas cahillikde bir yere kadarr arm cortex n900 de arti maemo hahahahaha ne diyorsun sen n900den hizli hahahaha ben omap demedimki kendi kendine gelin guvey olmussun
kendini güzel tarif ediyosun!wavee overlock atıldıda bizmi görmedik acaba wave overlock at 1600 mhz ne yani
canim benim wave piyasaya cikmamisken n900 1.6gh e overlocklanmisti o cortex overlock olayi ilk hangi cihazda denendi saniyorsun hadi azicik bilginle hava atma bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?