ceylanbey
Üye
-
Konu Sahibi
-
çoklu dokunma wave de de var ayrıca oyunlarını gördugum kadarıyla ıphone a rakıp olacak sekılde. şunu da unutmayalım kı wave ın ısletım sıstemı daha ilk surumunde bunun daha guncellestırmelerı var wındows mobıle gıbı yukesele yuksele guncelleye guncelleye gıdıcek. 1 ghz ıslemcı bılmıyorum kı kımın elıne su dokmez . ayrıca ekran kapasıtıf yanı ıphone un ekran ıle aynı. ben bugune kadar hıc bı ıphone da boyle bı rahatlık ve hız gormedım. onu gectım bır telefona mılyarlar verıceksek telefonun kayda değer geleceğe yonelık ozellıklerı olmalı bunun en basıtı sanırm ondekı kamera ıle sağlanan goruntulu gorusme. madem mılyarlar verıcez gelecek de cebımızde olsn o ne htc hd2 yı alıcaktım mısal tmm ıyı guzel 1.5 mılyar verıcez o ne ön kamerası yok şarjı da cok az dayanıyor kullanan arkdslarımın dedıgı bı aksam şarja takmadıgımı bılmem. ee bana ezıyet olcaksa neden para dokuyım kı ?? demıssınız kamerayda 3 gydı felan fılan hıcbırsey ıphone ıcın uygulamalar ve oyunlar onemlı . ben samsungu tam arastrmadan aldıgım iphone 3g ıcın cok pısmanlık duydum mısal sozde 3g onde kamera yok bısı yok noldu 3g ama alsana yenı telefon bu al hadı al. resmen keklenmısım dıyorum ve mala gelsın dıorumayrıca sunları soylemek ıstıyorum samsung wave cepten wifi yoluyla ınternete baglanmada çığır acıcak bı hız sunuyor bunu bi araştırın ! 2. olarak şu anda hali hazırda bulunan wave ıcın 1.500 ucretlı ve ucretsız yazılım oyun vs. var . 3. olarak çoğu samsung da amoled ekran var bırcok pda ve smartphone dan daha ıyı bır goruntu sağlıyor ve pil tuketımını %40 dusuruyor bu ekran ama wave de SUPER AMOLED ekran var düşünün artık nasıl bısıdır. Şunu da söylıyımkı ben bugun samsung omnia 2 16 gb almaya gitmiştim , ama wave ı omnıa ıle karsılastrnca ve bada os nın ılerde windows u bile gecebılecek olmasına karsın erteledım su anda wave ıle ılgılı son arastırmaları yapıyorum. aldıgım zaman sıze resımlı bı rehber hazırlarım ve anlatırım . Birçok kısıyı bana oldugu gıbı baska bir tel almaktan çevırebılcek bı canavar bu wave. sunu da unutmayayım hd kalıtesınde vıdeo oynatıyor ve cekıyor
doğru görüyorsunuz ama bencede yerli yerinde bi karşılaştırmaAllah Allah samsungla İphone karşılaştırılmış yanlış mı görüyorum acaba.
neyse zevkler ve renkler tartışılmaz samsung diyince benim aklıma telefon değil sadece alo geliyor.oyun kuramazsın,internete doğru dürüst giremezsin.samsung desteği olmaz.arada kalırsın.boşver gitsin işte.
samsungun hangi modeliyle nette rahatlıkla gezebilirsiniz,youtubeye girebilirsiniz,yüksek kaliteli videolar seyredip,oyunlar oynayabilirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?