Samsung Wave Bada 1.2 | Herkes bada 1.2'ye rahatça geçebilir

Sponsorlu Bağlantılar

hegomania

hegomania

Üye
Evet şuan için tek sorun kies i görmemesi, ne 1.5e ne 2.0a bağlanmıyor malesef..

madator

Üye
bilgisayara bağladığınız usb portunu değiştirin hocam sorununuz cozulur

princepsp

Üye
lan benim pc de sorunmu var ne jj9 versiyonum ve kies görüyor :S

hegomania

hegomania

Üye
bilgisayara bağladığınız usb portunu değiştirin hocam sorununuz cozulur

Teşekkürler, akşam eve gidince deneyeceğim. Yedeklerimi geri yükleyebilirsem deymeyin keyfime

Sizlerde olduysa bende de olacaktır muhtemelen.

:bigstar:

Edit:
Evet oldu... :evet:

Çok mutluyum şuan, yedeklerimi de geri aldım, başka bir sorunum kalmadı çok şükür..
Hay allah, başka bir usb ye takmak nasıl aklıma gelmedi.. :kop:
Süperr. Sağolun arkadaşlar..

Lacrymosa

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Apps'ta Başarı'nın uygulamalarına hala neden bunlar 1.2 diye sitem ediyorlar. Allah ıslah etsin.

viranufuk

viranufuk

Üye
hocam teşekürler verdiğin bilgiler için lakin çok geçmek istiyorum 1.2 ye bir sürü uygulama var çoğuda ücretli olmuş onlar gidermi hafıza kartını yedekliyip tekrar karta atsak oyun uygulama v.s tekrar çalışırmı onun için korkuyorum çünkü dedğim gibi yüklediğim uygulamaların bir çoğu şimdi ücretli

metehan66

Üye
arkadaşlar ben orijinal FW ye dönmek istiyorum.kies de araçlar menüsü altında acil durum üretici yazılımı kurtarma yazan yerden mi yapmam gerek bu işlemi acaba?

C.Can

C.Can

Üye
hocam teşekürler verdiğin bilgiler için lakin çok geçmek istiyorum 1.2 ye bir sürü uygulama var çoğuda ücretli olmuş onlar gidermi hafıza kartını yedekliyip tekrar karta atsak oyun uygulama v.s tekrar çalışırmı onun için korkuyorum çünkü dedğim gibi yüklediğim uygulamaların bir çoğu şimdi ücretli

Şöyle örnek vereyim; ben 1.0.2'yi kullanırken WAMO Camera'yı ücretsiz indirdim.Sonra 1.2 ye güncelledim telefonu.Ardından telefondan Samsung Apps'e girip,indirdiklerime girdim,ordan WAMO Camera gözüküyor zaten önceden indirdiğim için.Ona tıklayıp ordan yükleyebildim ücretli olmasına karşın.Bu şekilde yaparsan kaybetmezsin hiç bir uygulamanı.Tekrar dediğim yollardan indirebilirsin.

Lacrymosa

Üye
    Konu Sahibi
Daha önce para verip ya da vermeyip indirdiğiniz uygulamayı Samsung hesabınıza giriş yaparak ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

viranufuk

viranufuk

Üye
Şöyle örnek vereyim; ben 1.0.2'yi kullanırken WAMO Camera'yı ücretsiz indirdim.Sonra 1.2 ye güncelledim telefonu.Ardından telefondan Samsung Apps'e girip,indirdiklerime girdim,ordan WAMO Camera gözüküyor zaten önceden indirdiğim için.Ona tıklayıp ordan yükleyebildim ücretli olmasına karşın.Bu şekilde yaparsan kaybetmezsin hiç bir uygulamanı.Tekrar dediğim yollardan indirebilirsin.

teşekürler yalnız wifi ile indidiklerim kieste gözükmüyor onu nasıl görebiliriz sadce kiesten indidiklerim gözüküyor mesal nfs asphalat bunları wifi ile indirdim kieste indidklerimde gözükmüyor

Waveman

Waveman

Üye
Orjinal roma nasıl dönülüyor :S

Lacrymosa

Üye
    Konu Sahibi
teşekürler yalnız wifi ile indidiklerim kieste gözükmüyor onu nasıl görebiliriz sadce kiesten indidiklerim gözüküyor mesal nfs asphalat bunları wifi ile indirdim kieste indidklerimde gözükmüyor

Samsung Apps'e telefondan gir. Alayı gözükür. :)

mevlutcan

Üye
selam arkadaşlar.
Bada 1.2 iyi hoş güzel, ballandıra ballandıra anlatıyorsunuz da bunun getirdiği yenilikler nelerdir?
Ben bada 1.0 JVJH1 kullanıyorum.
wifi'den nete girmeden önce *#8740# yapıp cp uart mode'a geçip anca sorf yapabiliyorum.
öbür türlü hafıza ve kaynak sıkıntısı yaşamadan girmek istersem ilk önce telefona bi restart atıp tekrar girmem gerekiyor.
Navigasyon ise telefonda 3 tane program var ama hepsi de çok geç buluyor. GSP Status bile 3-5 dakikadan erken bulamıyor.
Telefondan genel anlamda memnunum fakat nasıl bir değişiklik var ki bada 1.2 ye geçmeliyim?
Kullanan arkadaşlar lütfen yardımcı olsun.

tonmayster_1

Üye
güzelllllllllllllllllllllllll

erem.qns

erem.qns

Üye
bn gectım suan berbat durumdayım. Telefon cok sarj yıyor. İşlemciye baktıgımda 3ün altına düşmüo.
Orjinal rom'ada donemedım

C.Can

C.Can

Üye
bn gectım suan berbat durumdayım. Telefon cok sarj yıyor. İşlemciye baktıgımda 3ün altına düşmüo.
Orjinal rom'ada donemedım

Çok şarj yiyor derken ne kadarından bahsediyorsun bilmiyorum ama ayarların sıfırlanmıştır.Çok şarj yiyorsa öncelikle bi Ayarlar-Bağlantılar-Konum altındaki bütün aktif olanları kaldır.
Yine de çözülmüyorsa bi en baştan aynı yollarla 1.2 yüklemeni tavsiye ederim.
Çünkü geçen arkadaşlar var,ben varım ve böyle bir sorunla karşılaşmadım.

erem.qns

erem.qns

Üye
ayarlar normaldi o konum fln.
Bu kez JK1 yükledim. Şuan iyi bakalım ..

agolhon

Üye
"neyin neyin olmadığını arkadaşlar forumda belirtirler" bu nedemek arkadaş ya ?

whitedream87

Üye
ya butun sayfalara baktım hıc kımse solememıs wave 723 ıcın uygunmu bu bada 1.2 dıye

bana_fuss_yapma

bana_fuss_yapma

Üye
slm arkadaşlar bi ricam olacak ltf yardımcı olurmusun uz kime yazdıysam umursamadı cepkinge davetiye gerekiyormuş bende 1.2 yi yükleyecem ama yönlendirme oraya ama birtürlü üye olamıyorum davetiye gerekliymiş ltf biri bana bu konuda yardımcı olsun tşkll olanada olmayanada...

Üst Alt