samsung wave 723 yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
137muro137

137muro137

Üye
    Konu Sahibi
samsung wave 723 yardım
arkadaşlar 2 gün çnce samsung wave 723 aldımda işletim sistemi bada olduğu için uygun nimbuzz programını bulamıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşkler..

bygeforce

bygeforce

Üye

kardeşim bu linkten indir.. .jar ve .jad dosyalarını telefona at..(yığın bellek modunda bağla)
daha sonra telefonun içinden bu dosyaları bul ve kurulumunu yap..
şayet programı açtığnda ekranın altında yöntuşları ve 123 gibi bir menü çıkarsa..
program OYUNLAR klasörünün içine kurulacaktır... oyunlar klasörünü aç.. ekranın ortasında altta ( ... ) diye bi işaret var.. menü oraya tıkla.. SANAL TUŞ TAKIMI KULLAN menüsüne gir Nimbuzz programının yanında ki kutudan işareti kaldır ve öyle kullan... tam ekran moda geçecektir.. hadi kolay gelsin... bi problem olursa pm at..

• Beğen
Tepkiler: 137muro137
137muro137

137muro137

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim cok sağol ya yaptım allah razı olsun :))

bygeforce

bygeforce

Üye
Cümlemizden razı olsun :)

esinti92

Üye
nimbuz ne işe yarıyor

cem296

Üye
selam arkadaslar
bugün wave2 aldım fakat yanlıslıkla simkart yuvasına hafıza kartını takmısım ve bir türlü cıkarmadım , aldıgım magazaya gittim ve onlarda ugrastılar fakat olmadı, servise verilecegini söylediler, 10 gün gibi olurmus dediler ,
moralim bozuk daha 5 dk. kurcalayamadan telefonu verdim.....sence bir problem olur mu ya da telefonda hasar olusur mu? cvp verirseniz sevinirim......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt