samsung wave 723 telefonum açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

thetekin

thetekin

Üye
Benim wave 723'üm var. 2. el aldığım için telefon şifresini bilmiyorum ve reset atmak istiyorum. Ancak reset atmaya çalışsam da telefon şifresi soruyor. Bu telefon şifresini nasıl kırabilirim? Ne yapmalıyım?

ceycey111

ceycey111

Üye
Benim wave 723'üm var. 2. el aldığım için telefon ni bilmiyorum ve reset atmak istiyorum. Ancak reset atmaya çalışsam da telefon soruyor. Bu telefon ni nasıl kırabilirim? Ne yapmalıyım?

kardeş inan hiç bişi anlamadım :D
sanırım telefon kilit kodunu bilmiyosun :D

liverali

liverali

Üye
hafiza karti ve sim kartini cıkarip acmayi denedin mi ( sacma ama basit bir problem bende nüks etmişti ) hafiza kartini bicimlendir

fullwar

fullwar

Üye
Benim wave 723'üm var. 2. el aldığım için telefon ni bilmiyorum ve reset atmak istiyorum. Ancak reset atmaya çalışsam da telefon soruyor. Bu telefon ni nasıl kırabilirim? Ne yapmalıyım?
Eğer şifreyi değiştirmediysen. "Default" şifreyi girmelisin. Kullanma klavuzunda yazar.

hafiza karti ve sim kartini cıkarip acmayi denedin mi ( sacma ama basit bir problem bende nüks etmişti ) hafiza kartini bicimlendir

Telefona reset atmak istediğinde telefon şifresni soruyor. Hafıza kartını neden biçimlendirsinki? Ne alaka.

Üst Alt