MoRKediM
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaşlar benim oldukça ciddi bir problemim var
bilgisi olan varsa yardım bekliyorum
telefonu kullanmaya başlayalı henüz 6 gün oldu
telefonda bir yavaşlama hissettim bir kapatıp açayım dedim ancak telefonu kapattım şimdi açamıyorum
açma tuşuna basıyorum model ismi yazıyor daha sonra bada logosu geliyor sonra ekran kararıyor tekrar model ismi tekrar bada logosu sürekli kendi kendine aynı şekilde tekrar ediyor
kapatma tuşuna bastığımda telefon kapanmıyor da
ancak bataryasını çıkararak kapatabildim
servise gitmeden kurtarabileceğim bir yöntem var mıdır?
zaten yeni aldım servise gidip tamir süresi beklemek istemiyorum
bir çözüm bulamazsam mecburen göndermem gerekecek
kardeşim bende 723 kullanıcısıyım aynı problem bendede oldu uzunca bir süre ugrastım açılmadı en sonunda telefonu kapadım şarja taktım ekranda yeşil pil göstergesi çıkınca açtım telefon açıldı ...
2 hafta sonra yine aynı şey oldu aynı yöntemle açtım telefonu ... şimdilerde JVKB1 yuklemesi için çabalıyorum yuklenmiyor bir türlü bu telefonun sorunu bitmedi...
kardeşim bende 723 kullanıcısıyım aynı problem bendede oldu uzunca bir süre ugrastım açılmadı en sonunda telefonu kapadım şarja taktım ekranda yeşil pil göstergesi çıkınca açtım telefon açıldı ...
2 hafta sonra yine aynı şey oldu aynı yöntemle açtım telefonu ... şimdilerde JVKB1 yuklemesi için çabalıyorum yuklenmiyor bir türlü bu telefonun sorunu bitmedi...
bende 3 aydir bu telefonu kullanıyorum bendede ayni problem oldu servise gittim hemen tabiki tam 33 gun bekleidten soora anakart değistirdikleirni ve sorunun halloldugunu soylediler 1 hafta soora yine yapti yine gittim ne yaptiklarını soylemeidler simdi sorun yok tuketici haklarini iyice ogrenip gidin servise cunku tamiri kabul etiğinizde para iadesi alamiyosunuz bilginize arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?