Samsung Wave 525 ws Monte

Sponsorlu Bağlantılar

WAve 525 wv Monte

• Samsung Wave 525 (S5253)

Kullanılan: 16 64.0%
  • Samsung Monte

Kullanılan: 9 36.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bberkan

bberkan

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Wave 525 ws Monte
Samsung Wave 525 ws Monte (alana monteliyolar)

WAve 525 Fiyat: 400TL
Multitouchwizz 3.0
BADA OSx
Monte : 400TL
Standart dokunmatik ekran
satandart samsung işletim sistemi (sadece java uyg..)(tema yok bulamazsınız )

.........

--------------- Ekleme ---------------

Bada os x yazmışım bada os
max os xden aklıma takıldı :D

Starsley

Wave 525 derim

Muse-Forever

Üye
Öncelikle merhabalar.. Bir Samsung Wave 525 kullanıcısı olarak, çok memnun olduğumu rahatça söyleyebilirim. Monte hakkında çok bilgim yok ama seçim yapmanız gerekiyorsa mutlaka 525 alınmalı!:evet:

pRime.

pRime.

Üye
Her türlü wave 525

hoss

hoss

Üye
wave 525

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nasıl bir konudur bu. Monte alana monteliyorlar diye bir tabir kullanılmış, bu velede zaten biz "monte kullanıcıları" önerdi Wave 525'i. Ayrıca Wave 525'de bada var ama Wave 8500/8530'daki gibi değil ve Java'dan zerre farkı yok bir tane 3d oyun bile görmedim o beğenmediğimiz S60 V5'in tırnağı bile olamaz. Zaten işlemcisi ortada Monte ile aynı, böyle işletim sistemi olmasa da olur yani arayüz bile aynı zaten Monte ile. Tek artısı multitouch o da hangi oyunda kullanılırsa artık bilemicem. Monte'nin de artısı 3g'si. Tasarım olarak da daha iyi. Forumun yaş sınırının bu kadar düşmesi çok kötü.

• Beğen
Tepkiler: Sertug1991 ve !SO
pRime.

pRime.

Üye
Nasıl bir konudur bu. Monte alana monteliyorlar diye bir tabir kullanılmış, bu velede zaten biz "monte kullanıcıları" önerdi Wave 525'i. Ayrıca Wave 525'de bada var ama Wave 8500/8530'daki gibi değil ve Java'dan zerre farkı yok bir tane 3d oyun bile görmedim o beğenmediğimiz S60 V5'in tırnağı bile olamaz. Zaten işlemcisi ortada Monte ile aynı, böyle işletim sistemi olmasa da olur yani arayüz bile aynı zaten Monte ile. Tek artısı multitouch o da hangi oyunda kullanılırsa artık bilemicem. Monte'nin de artısı 3g'si. Tasarım olarak da daha iyi. Forumun yaş sınırının bu kadar düşmesi çok kötü.

Çok haklısın dostum.

• Beğen
Tepkiler: Sertug1991 ve Silinen Üye 737108
KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
wave 525 dost

bberkan

bberkan

Üye
    Konu Sahibi

Aynımı Mpnte ile Sasung appsden prog indirebiliyormusun (samsung apps uygulaması) tema oda yok
pdf açıyormu monte : YOK daha bir sürü ....... KONUŞMA:nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono:

baranselona

baranselona

Üye
allahım :ah

monte pdf açıyor :)
samsung apps den ücretsiz uygulama indirebiliyorsun :)
tema yükleyebiliyorsun :)

peki sen bu devirde 3g plus ile edge kullanmanın arasındaki farkı biliyormusun??

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Ben monte derim şahsen ama wawe de alsan farketmez ikiside işini görür ve istersen android tabanlı bir cihaz alabilirsin:oke:

N'name

N'name

Üye
Bence Wave 525.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Aynımı Mpnte ile Sasung appsden prog indirebiliyormusun (samsung apps uygulaması) tema oda yok
pdf açıyormu monte : YOK daha bir sürü ....... KONUŞMA:nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono:
Önce Monte'yi kullan sonra gel burda yaz brnsln cevabını vermiş zaten. Monte tabi ki pdf açabiliyor. Wave525'deki Bada Beş para etmez bir işletim sistemidir tek kelimeyle hayal kırıklığı. Wave8500'deki Bada ile dağlar kadar fark var elbette fark olur ama bu kadar da olmasını beklemiyordum. Telefonda multitouch var, sensör var ama bunların hakkını veren oyun yok, Daha ne diyim. Monte tasarımıyla da 3g plus özellikleriyle de daha üstündür.

Ocean258

Ocean258

Üye
İkisindende birşey olmaz.. neyın tartısması bu :) :oke:

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye

işletim sistemi olmayan bir telefon ile nasıl wave 525i bir tutuyorsun inanamıyorum :kop:
yakında bada 2.0 geliyor. ozaman oyunları görürsün ? :kop:

----------Eklendi @ 19:02:35 ---------- Yazıldı @ 19:00:31 ----------

Bada vs java(montenin arayüzü)

FARK ORTADA DEĞİL Mİ ?

----------Eklendi @ 19:08:20 ---------- Yazıldı @ 19:02:35 ----------

wave 525e bak ve sonrada monteye bak. farkı göreceksin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt